Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

Kod mene neće, klilnem fiskalni račun, nece da mi pokaze da sam to označio. Povuče podatke sa fiskalnog ali pise da nije sve popunjeno.
Meni je sada pustilo da podnesem, isti problem sam imao, samo me buni što je zahtevan iznos veći, valjda će to oni obračunati ja ne umem.

Jel mora da se racuna sve tacno koliko semena po ha? Ili stiklira se sve parcele i svi racuni i racunaju oni koliko treba da se dobije?

Drugari interesuje me :Jel moze da se promeni zahtev ,u smislu kada se vec ubace racuni,dok se jos vodi kao poslat zahtev,a jos nije prihvacen,da se doda jos jedan racun za seme???

Nemoguće je sve uklopiti, jedino ako neke kulture nemaš uopšte seme onda ukloniti te parcele,tipa nemaš pšenicu pa odštikliraš parcele sa njom( pitao sam i ja baš Srdjana).
A ovako kako da uklopiš ako imaš recimo 1.5 ha suncokreta a morao si da kupiš kesu od150000 zrna,ili imaš nešto manje u odnosu na broj hektara,otkud oni znaju da li si ti sejao na 18 ili na 28 razmaka i koliko ti je trebalo semena.
Štikliraš sav recimo suncokret i prijaviš račune koliko imaš pa neka isplate maksimalno koliko mogu,ili isplate to koliko imaš,ako ne pokrivaš svaku parcelu po 75000 zrna.Bar ja tako mislim.

Poslednja izmena:
Nemoguće je sve uklopiti, jedino ako neke kulture nemaš uopšte seme onda ukloniti te parcele,tipa nemaš pšenicu pa odštikliraš parcele sa njom( konsultovao sam se i sa Srdjanom).
A ovako kako da uklopiš ako imaš recimo 1.5 ha suncokreta a morao si da kupiš kesu od150000 zrna,ili imaš nešto manje u odnosu na broj hektara,otkud oni znaju da li si ti sejao na 18 ili na 28 razmaka i koliko ti je trebalo semena.
Štikliraš sav recimo suncokret i prijaviš račune koliko imaš pa neka isplate maksimalno koliko mogu,ili isplate to koliko imaš,ako ne pokrivaš svaku parcelu po 75000 zrna.
E ovo i mene zanimalo.
Ja tako uradio prijavio sve kulture za koje imam kupljeno seme.

@Srđan01 koliko je potrebno vremena da racun prodje kod fiskalizaciju i da bude vidljiv? Juce sam uzeo racune za seme i kada ukucam PFR broj,vreme i datum i povucem racun pojavi se neka greska. A neki stari racun iz marta meseca se pojavi odmah.

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

@Srđan01 koliko je potrebno vremena da racun prodje kod fiskalizaciju i da bude vidljiv? Juce sam uzeo racune za seme i kada ukucam PFR broj,vreme i datum i povucem racun pojavi se neka greska. A neki stari racun iz marta meseca se pojavi odmah.

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
Ako imate Viber:

Kliknite na ... (Još)

Kliknite na QR kod (Gore u desnom uglu pored olovke)

Skenirajte QR sa računa

Kliknite na Otvori link i odvešće vas na stranicu za proveru računa.

Poslednja izmena:
E ovo i mene zanimalo.
Ja tako uradio prijavio sve kulture za koje imam kupljeno seme.
Da dodam jedino u slučaju velike nesrazmere,na primer imaš račun za jednu kesu suncokreta od 150 hiljada zrna a imaš u e agraru prijavljeno 10 ha suncokreta,onda odštikliraj neke parcele ostavi otprilike 2-3 hektara. A ovako kad je to negde tu ,štikliraš sve,ko će uklopiti tačno.
U osnovi ti ne uzimaš ništa više od onoga što ti pripada,to jest ne oštećuješ nikoga,tražiš koliko semena si kupio a sad da li si štiklirao sve parcele kakve veze ima,ti dobijaš samo za to koliko imaš računa.

Ako imate Viber:

Kliknite na ... (Još)

Kliknite na QR kod (Gore u desnom uglu pored olovke)

Skenirajte QR sa računa

Kliknite na Otvori link i odvešće vas na stranicu za proveru računa.

Onajstari racun skenira, ali ove nove ne. Nista se ne desava.

Nazad
Vrh