sinisa1979
Član
Ja sam zaključio da je tajna dugovečnosti u orajima.Svako neka zaključi kako mu drago.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam zaključio da je tajna dugovečnosti u orajima.Svako neka zaključi kako mu drago.
Kako može imati bili kakve veze sa sertifikovanim semenom kada će pare dobiti ba 60% onih koji nisu videli seme ?Tako znači, Radašine. Sve se polako saznaje.
Srđan je nazvao ovih 10 hiljada za seme koje je bilo stalno u priči, tako da je najmanji problem kako se ta namena zove, jer namene i nema, a faktički je " umanjeni zahtev za 17 hiljada sertifikovano seme" .
Zakasnio si za IPARD, moje mišljenje. Osim ako nakupiš baš, baš bodova.Kod mene je sve transparentno. Ne krijem ništa, ne muvam ništa, sve radim po pravilima. Uzimajte što daju, prosto. Sad razmišljam još jedan jači traktor da kupim preko IPARD programa. Raspitao se - može, ne kršim ni jedno pravilo
I oni sa Golog otoka su bili direktori, a bolje da ne znaš kako im je bilo.Toliko je terorisan da su ga postavili za direktora.
Taj je sve o sebi rekao kad je pristao da posle torture ima bilo šta sa komunistima. A komunisti da su bili toliki zlikovci iz tog tvog bi odavno nikao oras.I oni sa Golog otoka su bili direktori, a bolje da ne znaš kako im je bilo.
Ne bi oni njega ali nisu imali boljeg. Kada su udarili glavom o zid, pred bankrotom onda su ga angažovali i ostao je dok se nije dedio javašluk u celom društvu i nije mogao da kontroliše, sam je otišao.
Problem Srba je što većina gleda kao ti.
A može i drugačije da se gleda i nešto nauči ali lakše je tražiti opravdanje za svoj ,,neuspeh" ali no.
Ajde napisi ime tog direktora sa Golog da proverimo tu tezu!I oni sa Golog otoka su bili direktori, a bolje da ne znaš kako im je bilo.
Не једи кваке...За Ипард постоје околности за које је неко способан а неко НЕ!Знам о чему пишем...Ако те детаљи занимају јави се 0641759163.To je teza onih koji nikad u životu ništa nisu probali samo su gledali preko plota ko šta radi.
Svi najveći opozicionari u selu su prošli za mlade,jel su konkurisli nisu palamudili.
Emigrantu je smešno,i meni je smešno ali su to činjenice.
Baba ima uslov pa ima a vama ostaje teoretisanje do mile volje.
Meni žao što nemam babu za ipard spremnu
Iz glave: Dragoljub Mićunović posle Golog otoka izmeđuostalog je bio asistent na fakutetu.Ajde napisi ime tog direktora sa Golog da proverimo tu tezu!
Ukucaj ,,zatvor Goli otok", pa spusti na poznati zatočenici ili tako nešto. Onda pogledaj kome piše da je ,,rehabilitovan".Ajde napisi ime tog direktora sa Golog da proverimo tu tezu!