Subvencije u poljoprivredi za 2024 godinu

sta lupas Slavko

ko nije video seme???
svako gazdinstvo je kupilo seme kukuruza i suncokreta ove godine

glup je sporazum i onaj u kisacu i ovaj sto su potpisali stig,kikinda i ostali a sta im je nametnula vlast,bio si tamo i ne lupetaj sad gluposti

kasnije nista vlast nije radila da upotpuni taj sporazum od kisaca a ovo sto su ovi drugi potpisali pa sad kukaju jer im se cini da su bitni je posebna tema

80% poljoprivrednih gazdinstava ne bi videlo u ovoj 2024 godini tih 17k po hektaru jer nema racune da pravda isto to sertifikovano seme koje je SIGURNO KUPIO da bi zasnovao prozivodnju,pricam o jarim kulturama

ni sledece 2025 godine nece veruj mi bar 50% gazdinstava iskoristiti ovaj za sada dogovoreno sporazumom a to je regres za sertifikovano seme na sve hektare u gazdinstvu jer nema racune

zaista mi je ne jasno,cemu sad pisanje i potenciranje i dalje o tih 17hilj za sertf. seme za ovu godinu kad svi znamo da ih mnogi nece moci dobiti jer nemaju racune

Taj je sve o sebi rekao kad je pristao da posle torture ima bilo šta sa komunistima. A komunisti da su bili toliki zlikovci iz tog tvog bi odavno nikao oras.

И још нешто...Нема нама радости ни на Истоку ни на Западу...И једни и други у нама гледају(лични)интерес Љубави нема...Не дај боже да те помажу Западњаци и да те ране Руси и Кинези...
To je teza onih koji nikad u životu ništa nisu probali samo su gledali preko plota ko šta radi.
Svi najveći opozicionari u selu su prošli za mlade,jel su konkurisli nisu palamudili.
Emigrantu je smešno,i meni je smešno ali su to činjenice.
Baba ima uslov pa ima a vama ostaje teoretisanje do mile volje.
Meni žao što nemam babu za ipard spremnu😭
Не једи кваке...За Ипард постоје околности за које је неко способан а неко НЕ!Знам о чему пишем...Ако те детаљи занимају јави се 0641759163.

Manite se ljudi daljeg prepucavanja, ova tema od subvencija ode do golog otoka i informbiroa, a ko zna gde će još završiti.
Hajde da te pare zovemo DESETICA i da više o tome na pal..udimo. Treba spremati i kopirati račune od kupljenog semena ove jeseni i čuvati do aprila, pa kad prikupimo u na proleće od kukuruza, sucokreta, soje prijavimo...

Nazad
Vrh