Subvencije u poljoprivredi za 2024 godinu

Tako znači, Radašine. Sve se polako saznaje.
Srđan je nazvao ovih 10 hiljada za seme koje je bilo stalno u priči, tako da je najmanji problem kako se ta namena zove, jer namene i nema, a faktički je " umanjeni zahtev za 17 hiljada sertifikovano seme" .
Kako može imati bili kakve veze sa sertifikovanim semenom kada će pare dobiti ba 60% onih koji nisu videli seme ?
To se može zvati novac za seme razdora. Ko razume shvatiće.

Kod mene je sve transparentno. Ne krijem ništa, ne muvam ništa, sve radim po pravilima. Uzimajte što daju, prosto. Sad razmišljam još jedan jači traktor da kupim preko IPARD programa. Raspitao se - može, ne kršim ni jedno pravilo
Zakasnio si za IPARD, moje mišljenje. Osim ako nakupiš baš, baš bodova.

Toliko je terorisan da su ga postavili za direktora.
I oni sa Golog otoka su bili direktori, a bolje da ne znaš kako im je bilo.
Ne bi oni njega ali nisu imali boljeg. Kada su udarili glavom o zid, pred bankrotom onda su ga angažovali i ostao je dok se nije dedio javašluk u celom društvu i nije mogao da kontroliše, sam je otišao.
Problem Srba je što većina gleda kao ti.
A može i drugačije da se gleda i nešto nauči ali lakše je tražiti opravdanje za svoj ,,neuspeh" ali no.

sta lupas Slavko

ko nije video seme???
svako gazdinstvo je kupilo seme kukuruza i suncokreta ove godine

glup je sporazum i onaj u kisacu i ovaj sto su potpisali stig,kikinda i ostali a sta im je nametnula vlast,bio si tamo i ne lupetaj sad gluposti

kasnije nista vlast nije radila da upotpuni taj sporazum od kisaca a ovo sto su ovi drugi potpisali pa sad kukaju jer im se cini da su bitni je posebna tema

80% poljoprivrednih gazdinstava ne bi videlo u ovoj 2024 godini tih 17k po hektaru jer nema racune da pravda isto to sertifikovano seme koje je SIGURNO KUPIO da bi zasnovao prozivodnju,pricam o jarim kulturama

ni sledece 2025 godine nece veruj mi bar 50% gazdinstava iskoristiti ovaj za sada dogovoreno sporazumom a to je regres za sertifikovano seme na sve hektare u gazdinstvu jer nema racune

zaista mi je ne jasno,cemu sad pisanje i potenciranje i dalje o tih 17hilj za sertf. seme za ovu godinu kad svi znamo da ih mnogi nece moci dobiti jer nemaju racune

I oni sa Golog otoka su bili direktori, a bolje da ne znaš kako im je bilo.
Ne bi oni njega ali nisu imali boljeg. Kada su udarili glavom o zid, pred bankrotom onda su ga angažovali i ostao je dok se nije dedio javašluk u celom društvu i nije mogao da kontroliše, sam je otišao.
Problem Srba je što većina gleda kao ti.
A može i drugačije da se gleda i nešto nauči ali lakše je tražiti opravdanje za svoj ,,neuspeh" ali no.
Taj je sve o sebi rekao kad je pristao da posle torture ima bilo šta sa komunistima. A komunisti da su bili toliki zlikovci iz tog tvog bi odavno nikao oras.

И још нешто...Нема нама радости ни на Истоку ни на Западу...И једни и други у нама гледају(лични)интерес Љубави нема...Не дај боже да те помажу Западњаци и да те ране Руси и Кинези...
To je teza onih koji nikad u životu ništa nisu probali samo su gledali preko plota ko šta radi.
Svi najveći opozicionari u selu su prošli za mlade,jel su konkurisli nisu palamudili.
Emigrantu je smešno,i meni je smešno ali su to činjenice.
Baba ima uslov pa ima a vama ostaje teoretisanje do mile volje.
Meni žao što nemam babu za ipard spremnu😭
Не једи кваке...За Ипард постоје околности за које је неко способан а неко НЕ!Знам о чему пишем...Ако те детаљи занимају јави се 0641759163.

Mrzime da tražim i po cenu da me ispljuješ da lažem.
Baš si se navrzao na mene. Mnogi članovi lupetaju notorne gluposti, a ti se praviš mrtav. Da li je to po direktivi ili samo ne voliš istinu ? Od foruma ste napravili kao na Pinku da je poželjno lupetanje ali nije poželjna istina protiv komunizma i vlasti..
Večiti direktor GP Gradipa i DIPOS-a je pravni fakulet završio u zatvoru. Kum mu je bio bivši pretsednik Srbije Milan i za njegovog direktorata je nestali 250 državnih vila.

Ajde napisi ime tog direktora sa Golog da proverimo tu tezu!
Iz glave: Dragoljub Mićunović posle Golog otoka izmeđuostalog je bio asistent na fakutetu.
Primera je bezbroj.
Naš pokojni komšija je isto bio rukovodeći kadar, mislim u Dnevniku. Pričao mi je ali ja pamtim suštinu, ne pojedinosti.

Ajde napisi ime tog direktora sa Golog da proverimo tu tezu!
Ukucaj ,,zatvor Goli otok", pa spusti na poznati zatočenici ili tako nešto. Onda pogledaj kome piše da je ,,rehabilitovan".
To si mogao sam sa pogledaš ali voliš da se praviš pametan. Jbg, žao mi te je.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh