Subvencije u poljoprivredi za 2024 godinu

U Kisaču kada sam te video poslednji put digao si frku oko adrese, više gadinstva na istoj adresi, ti-sin, ne pamtim za mene nebitne stvari ali znam sigurno da si dizao frku zbog ličnog interesa. Sećaš se da sam ti rekao ,,kupi neku staru kuću zbog adrese, kod vas nisu skupe kuće, naravno ako zatreba".
Zamisli da se pitaju vozači da li je njihov lični interes pojas ili nije, 95% bi glasalo protiv pojasa u automobilu.
Neću da kažem da su struka i vast uvek upravu (kod nas ćešće nisu zbog korupcije) ali da narod bolje zna ne bi mu trebala ni struka, a ni vlast.
E, tako ti je i ovde u našem poslu.
Nisi ti meni dokazao da ja u nečemu nisam u pravu, izvini što te vređa da je neko u pravu. Kao i što te vređa što je neko uspešniji od tebe (tada si me prvi put razočarao kao čovek, drugi put je u Kisaču).
E vidiš Slavko nije mene samo to pogodilo i nije to samo moj lični interes, još ima takvih samo ćute ali sale nikad ne bi kupio kuću da bi ostvario subvenciju a ti bi (pošto si mi predlagao, toliko o tvom karakteru i poštenju u viđenju nekih stvari), ima sale gde sina da prijavi ali neću jer to nije u redu, zašto ja moju porodicu da razvijavam od sebe, zbog jebene subvencije, ni gazdinstvo na ćerku neću da otvorim da bi lakše prošao na konkursu (znam da sam za mnoge lud pa i za tebe ali meni to nije ljudcki) a vidiš ti bi to uradio, e vidiš sale sad proširiva kuću i opet ćemo biti na istoj adresi i nepada mi na pamet da teram decu od sebe dok oni to nebudu želeli mada ću ja pre odseliti i to im ostaviti zbog meni ličnih razloga u porodici a ti znaš kakav rekao sam ti na protestima.A što se tiče uspešnosti u poslu i životu ja sam sasvim zadovoljan, imam suprugu i troje zdrave dece (najveći kapital) a što se tiče posla i šta sam uspeo da stvorim za ovog mog života mi je najbitnije da nisam na muljaži stekao i da nikom nisam ostao dužan da zbog mene niko ne ispašta tako da ko god je pošteno,legalno stekao ma koliko ja mu želim da ima još toliko i nikad nisam bio zavidan na druge ko je tako stekao nešto e sad ako si se ti tu našao pogođenim ja ti tu ništa nemogu, samo ti znaš kako si šta stekao.
Što se tiče ličnih interesa da li ti Slavko izlaziš na proteste radi sebe ili drugih, ako izlaziš samo radi sebe onda su ti razlozi lični, ako i radi drugih onda moraš da se ponašaš kako većina kaže a ne podviti rep, inače to se zove samoživost.

Slavko moj ja ti nisam neprijatelj, ti si sam svoj neprijatelj, to što ti pokušavaš da ispraviš krivu Drinu je uzalud, ja te znam donekle lično i znam da si takav kakav si i nemože te niko promeniti ali stvaraš lošu sliku o sebi tako, mnogi te neznaju u stvarnom životu i daleko si od lošeg čoveka (niko nije savršen pa ni ja) ali tvoje pisanje mnoge iritira i po tome te doživljavaju.

Ako si za još nadvlačenja samo udri, ja sam Srbijanac Riđevac i za to sam spreman i smem da se kladim u litru krvi da nisi pošteniji od mene.:ppozdrav:

E vidiš Slavko nije mene samo to pogodilo i nije to samo moj lični interes, još ima takvih samo ćute ali sale nikad ne bi kupio kuću da bi ostvario subvenciju a ti bi (pošto si mi predlagao, toliko o tvom karakteru i poštenju u viđenju nekih stvari), ima sale gde sina da prijavi ali neću jer to nije u redu, zašto ja moju porodicu da razvijavam od sebe, zbog jebene subvencije, ni gazdinstvo na ćerku neću da otvorim da bi lakše prošao na konkursu (znam da sam za mnoge lud pa i za tebe ali meni to nije ljudcki) a vidiš ti bi to uradio, e vidiš sale sad proširiva kuću i opet ćemo biti na istoj adresi i nepada mi na pamet da teram decu od sebe dok oni to nebudu želeli mada ću ja pre odseliti i to im ostaviti zbog meni ličnih razloga u porodici a ti znaš kakav rekao sam ti na protestima.A što se tiče uspešnosti u poslu i životu ja sam sasvim zadovoljan, imam suprugu i troje zdrave dece (najveći kapital) a što se tiče posla i šta sam uspeo da stvorim za ovog mog života mi je najbitnije da nisam na muljaži stekao i da nikom nisam ostao dužan da zbog mene niko ne ispašta tako da ko god je pošteno,legalno stekao ma koliko ja mu želim da ima još toliko i nikad nisam bio zavidan na druge ko je tako stekao nešto e sad ako si se ti tu našao pogođenim ja ti tu ništa nemogu, samo ti znaš kako si šta stekao.
Što se tiče ličnih interesa da li ti Slavko izlaziš na proteste radi sebe ili drugih, ako izlaziš samo radi sebe onda su ti razlozi lični, ako i radi drugih onda moraš da se ponašaš kako većina kaže a ne podviti rep, inače to se zove samoživost.

Slavko moj ja ti nisam neprijatelj, ti si sam svoj neprijatelj, to što ti pokušavaš da ispraviš krivu Drinu je uzalud, ja te znam donekle lično i znam da si takav kakav si i nemože te niko promeniti ali stvaraš lošu sliku o sebi tako, mnogi te neznaju u stvarnom životu i daleko si od lošeg čoveka (niko nije savršen pa ni ja) ali tvoje pisanje mnoge iritira i po tome te doživljavaju.

Ako si za još nadvlačenja samo udri, ja sam Srbijanac Riđevac i za to sam spreman i smem da se kladim u litru krvi da nisi pošteniji od mene.:ppozdrav:
Kao da sam ja pisao_Onomad kada hobisti nisu dobijali subvencije ja nisam hteo na nikoga od ukućana da prebacujem gazdinstvo da bih ostvario subvencije.Ismevan sam i to svi znaju.Ti bi hteo da i tvoj sin dobije subvencije iako ste na istoj adresi i ja mislim da je to OK.Kad Zoran napiše da bi trebalo malo povećati subvencije za neumatičene krave da ako oni imaju 55 a ja da imam 40 i bio bih zadovoljan time.Opet me napadaju i ismevaju.Znači da moramo igrati po pravilima i oni misle da mi to ne znamo.I niko od stočara se nije ni setio da postoje ljudi sa neumatičenim kravama i nije ih malo.Ja sam počeo sada da kupujem umatičena ženska telad i doći ću do tih podsticaja ali neko do obraza neće doći nikad.

Piz.da me materina znala, od malena visim po traktorima, rođen sam tu u Srbobranu, deda radio svašta pa i to malo zemlje, otac isto plus radio u ZZ Turija na mestu traktoriste, ja isto počeo na imanju posle vojske i dok nisam mogao više od plate da živim krenem sam da radim, nisam baš počeo od nule ali blizu, neznam jednostavno to volim mada sad sve više me muči ovo nadvlačenje u ovoj našoj poljoprivredi dok mi nespadne roletna i presečem ali no.

Cemu sve ovo ogolili ste dusu i kakav stav da imamo mi sitni?Neko je uspesno sve odradio uneo razdor i po meni to je nenadoknadivo?Najbolnije je bilo saznanje da mi koji imamo poslodavce ne pripadamo u ovu grupu javno izreceno i to je stav tri udruzenja u signalima.Za ostale tek neznam ni sta da mislim.

@sale ratar juce bio u srbobranu(hipodrom)

bogame i tamo se seje psenica,jecam poprilicno

ovo sto sam video nuz put sto bi se reklo
Šta ćeš, muka, tri godine za redom propast, pre deset godina se kleli da neće više nikad sejati strnine čak i sejalice prodali a sad ispade najprofitabilnija kultura a lepo sam im pričao da će sejati ko nekad ali no.

Proble

Ja sam budala što sam za sistem i pravila igre koja su normalnim zemljama normalna. 🤣🤣🤣🤣
Kod nas je na žalost nova normalnost, nemormalno smo prihvatili za normalno, možda ti, ja neću.
Ostanite i valjate se u kaljugi ali bez mene.

Proble

Ja sam budala što sam za sistem i pravila igre koja su normalnim zemljama normalna.
Kod nas je na žalost nova normalnost, nemormalno smo prihvatili za normalno, možda ti, ja neću.
Ostanite i valjate se u kaljugi ali bez mene.
Sistem I pravila igre ocerupaj koliko god mozes

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Nazad
Vrh