Subvencije u poljoprivredi za 2024 godinu

Odgovor si dobio samo ga nevidiš i reci slobodno šta sam ja to tražio u Kisaču.

Vidiš Slavko ti namećeš svoje neko rešenje (ja ga nisam nikad čuo) a nemisliš da drugi možda nisu za to, počinješ da zvučiš kao naš predsednik (sve znaš i za sve imaš rešenje i u sve se razumeš) e pa nije tako, treba gledati interes većine a ne lične (pročitaj drugi red svog izlaganja), za mene lično nisi onakav za kakvog se predstavljaš a to si i dokazao tad na protestima, ne poštuješ većinu, ok.Jesi pošten ali nisi svetac.
I to je verovatno od komunizma.

Poslednja izmena:
Kažem ja, da mi promenimo narod, za neki bolji, ko kralj Ibi

Sada malo ozbiljno. Što se povrtara i voćara tiče, nije u redu da ne učestvuju u protestima i ne naprave neka svoja jaka udruženja.
Međutim, ovde mnogi ne shvataju da ako se žele privući ljudi koji ne izlaze, ne smeju se isti pljuvati kako su loši, nepošteni, kukavice, amoralni i slično. Taktički skroz pogrešno.
A zašto su voćari, a pogotovo povrtari pasivni, letargični...
Pa zbog toga što je povrtaru sa 2 hektara povrća potpuno svejedno dal će biti 8, 18, ili 28 hiljada po hektaru, dal će dobiti 50, ili 150 dinara po litri dizela i slično. Čak i nama sa desetak hektara je to slično. Bilo, ne bilo.
Znači, mora se klasifikovati davanje po hektaru. U odnosu na ratare, voćari treba da dobiju bar duplo, a povrtari i puta 5! Govorim o osnovnim podsticajima. I da, mislim da je država pogrešila što je podigla davanja na 100 hektara.

Poslednja izmena:
.
13535b4e4f49af04058cda14ddfb491f.jpg

febac2ea5958f64929886e04aa133fe3.jpg

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Право на регрес за сретификовано семе, у 2025. години, може да се оствари ако је рачун о куповини сертификованог семена издат у периоду од 1. августа 2024. године до дана подношења захтева.

Ja da napisem nesto vi poljoprivrednici Vojvodine radite zemlju svaka cast borite se imate i razne mogucnosti masine prikljucne traktore nove mi u zapadnoj srbiji veoma teskom mukom obradjujemo zemlju borimo se maksimalno ali koliko vidim necemo dugo ovakvom situacijom

Nazad
Vrh