ko je poceo da uplacuje jos davne 78-e,tada to jos nije bilo obavezno vec si mogao preko zadruga ako si hteoJa mislim da ne postoji niko ko ima uplaceno 45 godina. Neko te je lagao.
ako se nevaram od 76-e se moglo poceti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ko je poceo da uplacuje jos davne 78-e,tada to jos nije bilo obavezno vec si mogao preko zadruga ako si hteoJa mislim da ne postoji niko ko ima uplaceno 45 godina. Neko te je lagao.
Mislio sam da ces dati komentar jer meni laiku ovo mirise na nejedinstvo
Ma jok zabranjeno!Da nije mozda zabranjeno da se komentarise,kako vecina njih nije sutnula loptu u zivotu a sve znaju o sportu
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
I seje se i đubri se.Prvi baš poseju oni koji se najviše bune.Ko je odustao od setvepa ova udruzenja koja su potpisala sporazum iz jula(7 udruzenja koja su bila,neka bila protiv toga ali potpisali koliko sam shvatio) se drze da se ispostuje to potpisano sto znaci pare samo sa racunima i pravdanjem
ocigledno sva ostala udruzenja koja nisu potpisnici tog sporazuma iz jula su odmah za pare i to svima po 10hilj po hektaru
zanimljivo da je stig opet van nekog zajednickog dogovora kojem svi teze
ako je razumeti poruku njihovog predstavnika
takodje izgubilo se vec 2 nedelje i od ponudjenih 10hilj tako da i ta isplata je mozda mogla vec da bude a ovako i ako se to dogovori na kraju pre polovine novembra para nema,kada ce setva vec biti gotova a vecinom i zimsko uradjeno(bez osnovnog djubrenja jer se para nema)
То је нормално. Тако се бране средства ПИО од инфлације. Да је све у ефективи могли би пензионери да глођу коске (ако имају зубе).Нпр Сава Центар је изграђен огромним делом средстава баш из тог ПИо фонда...
Kada se odreknete od prava na žalbu pa kroz par dana ide i isplata (Uglavnom bude dan, dva ili tri).Za koje vreme ce biti isplata