Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako se nisi ukljucio na pravi nacin da resavas problem bolje cuti nemoj biti Hijena, hijena se kiti tudjom mukom! Kazem uopsteno!A ti si narodni heroj.
Kojim perjem se ja kitim.Kod mene je sejano seme sa tavana i prošle i ove godine i nije mi krivo što ćeš ti dobiti.Trebaće ti da promeniš perje da ima i za mene i 99% tvojih kolega koje nazivaš SKOTOVIMA i da treba da jedu GOVNA.Verujem da se Radoslav,Slavko,Bubu,...dive tebi i podržavaju te,jer imaš ukusa za dobar marketing-kako privući što više ljudi.Ako se nisi ukljucio na pravi nacin da resavas problem bolje cuti nemoj biti Hijena, hijena se kiti tudjom mukom! Kazem uopsteno!
PinkiA ti si narodni heroj.
Jako si pametanPinki
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
ti u jednoj temi pises da si kupio semeOn još izgleda nije shvatio pojam-sertifikovano seme i šta tu spada.
jel toliko nemozes da ukapiras da cena semenske i subvencija na istu se ne poklapaju???Isto kao sto ce tebi kupiti seme zita i jecma na primer