Isključivo od nerada.A da, gledao sam kad sam se ženio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Naravno da se otimaju kad je suša a i ti se sigurno nisi proslavio sa prinosom deteline.vidi znam pre kravari kad se kupuje detelina uvek je bilo cekaj kad stigne plata,prodam bika ovo ono
sad sa njive se otimaju i placaju na ovratinama odma
napisao lepo samo treba citat
Ti od ratarstva napredujes ili...???
zoki druze jel ti kapiras prosto prosirenu recenicu ili ovde stvarno sve treba nacrtat i objasnit da bi shvatiliNaravno da se otimaju kad je suša a i ti se sigurno nisi proslavio sa prinosom deteline.
Uvek sam imao neku ideju da ne budem čist ratar, i da iza kuće i dvorišta na placu od 10 ari, uzmem neke 2-3-4 živuljke najviše zbog subvencija, ali nisam se raspitao oko kojih se najmanje radi, ovo ko god bude pročitao odmah ima da se predomisli kao jaKo nije probao ne zna.
Ko je probao brzo se predmislio.
Ko je ostao treba obavezno na lečenje.
Shvatam ja šta ti hoćeš da kažeš.Da smo sad puni ko brod.zoki druze jel ti kapiras prosto prosirenu recenicu ili ovde stvarno sve treba nacrtat i objasnit da bi shvatili
OTIMALI su se uvek
razlika je u tome sto sad imaju kesa da plate odmah,sto se ovde kaze na forumu SOLARNO placanje a ne na odlozeno i dodjem ti
ti neces bit pun nikad kad ne primas 50% mogucih subvencija verovatnoShvatam ja šta ti hoćeš da kažeš.Da smo sad puni ko brod.
Pa ja nikad nisam ni kupovao detelinu niti imam nameru.A otkud ti znaš šta ja dobijam a šta ne.ti neces bit pun nikad kad ne primas 50% mogucih subvencija verovatno
Мангулице 30000дин субвенције, а најмање посла око њих.Uvek sam imao neku ideju da ne budem čist ratar, i da iza kuće i dvorišta na placu od 10 ari, uzmem neke 2-3-4 živuljke najviše zbog subvencija, ali nisam se raspitao oko kojih se najmanje radi, ovo ko god bude pročitao odmah ima da se predomisli kao ja
За шта два дана? Мислим да само шишање и папци бар три дана ако су људи професионалци. Код нас има један лик из Куле што шиша као луд али њега дочекати длака сама опадне овци.Za sve ove operacije za stado do 200 kom.treba dva dana po operaciji godišnje.
Немам појма ајде питаћу комшију сутра он има 70 комада. 40 белих и 30 црних.Koliko komada treba da bi moglo da se ostvari subvencija na manguljane?
Napiši kolega nešto više, šta je potrebno da bi se ostvarile subvencije, od koga se kupuju prasići i koja je cena ?Мангулице 30000дин субвенције, а најмање посла око њих.