Subvencije u poljoprivredi za 2024 godinu

vidi znam pre kravari kad se kupuje detelina uvek je bilo cekaj kad stigne plata,prodam bika ovo ono

sad sa njive se otimaju i placaju na ovratinama odma

napisao lepo samo treba citat

Ti od ratarstva napredujes ili...???
Naravno da se otimaju kad je suša a i ti se sigurno nisi proslavio sa prinosom deteline.

Naravno da se otimaju kad je suša a i ti se sigurno nisi proslavio sa prinosom deteline.
zoki druze jel ti kapiras prosto prosirenu recenicu ili ovde stvarno sve treba nacrtat i objasnit da bi shvatili

OTIMALI su se uvek

razlika je u tome sto sad imaju kesa da plate odmah,sto se ovde kaze na forumu SOLARNO placanje a ne na odlozeno i dodjem ti

Ko nije probao ne zna.
Ko je probao brzo se predmislio.
Ko je ostao treba obavezno na lečenje.
Uvek sam imao neku ideju da ne budem čist ratar, i da iza kuće i dvorišta na placu od 10 ari, uzmem neke 2-3-4 živuljke najviše zbog subvencija, ali nisam se raspitao oko kojih se najmanje radi, ovo ko god bude pročitao odmah ima da se predomisli kao ja :D

zoki druze jel ti kapiras prosto prosirenu recenicu ili ovde stvarno sve treba nacrtat i objasnit da bi shvatili

OTIMALI su se uvek

razlika je u tome sto sad imaju kesa da plate odmah,sto se ovde kaze na forumu SOLARNO placanje a ne na odlozeno i dodjem ti
Shvatam ja šta ti hoćeš da kažeš.Da smo sad puni ko brod.

Najzahtevnije je mlečno govedarstvo već tovno je drugačije. Isto tako je i u svinjarstvu.
Ovce nisu nešto previše zahtevne ali ja ih nešto ne volem.

Uvek sam imao neku ideju da ne budem čist ratar, i da iza kuće i dvorišta na placu od 10 ari, uzmem neke 2-3-4 živuljke najviše zbog subvencija, ali nisam se raspitao oko kojih se najmanje radi, ovo ko god bude pročitao odmah ima da se predomisli kao ja :D
Мангулице 30000дин субвенције, а најмање посла око њих.

Za sve ove operacije za stado do 200 kom.treba dva dana po operaciji godišnje.
За шта два дана? Мислим да само шишање и папци бар три дана ако су људи професионалци. Код нас има један лик из Куле што шиша као луд али њега дочекати длака сама опадне овци.

Nazad
Vrh