Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
За све додатне информације корисници се могу обратити на контакт телефоне Управе за аграрна плаћања 011/30-20-100, 011/30-20-101 и 011/30-20-118 или 0800/106-107, као и на званичној веб презентацији Управе за аграрна плаћања на адреси https://uap.gov.rs/#kontakt и на званичној веб презентацији еАграр-а, на адреси https://eagrar.gov.rs.
pa to ti niko sad ne zna odgovoriti jer se ne zna sta je dogovorenoJel na računima za seme imate BPG?
9 tona? Jel taj čovek bio na protestima ikako?pa to ti niko sad ne zna odgovoriti jer se ne zna sta je dogovoreno
rebalans budzeta su ubacili kao izgovor a ustvari rebalans budzeta je vezan samo za novce i isplatu a sto se tice semena niko niko nista ne zna da li da se kupuje ili ne jer pre polovine oktobra nece izglasati uredbu ili sta vec da se menja sa 6k po hektaru na 17k po hektaru
nekim ljudima to i dalje nije jasno
sad mi bio covek kome sam prijavljivao 900l nafte za refakciju,ostavio 9t za selektor u prikolici i sad ne zna da li da selektuje ili da kupi novo jer se ne zna sta je dogovoreno a potpisano
a ako ipak budu subvencije onda ce ispasti budala kao i svi ostali poljoprivrednici koji tako urade
juce sam pogledo e sanduce komsiji,dobio je da mu je nepotpuna papirologija za predata 4 bika jer se nije potpisao na prijemnicu na klanici
iako ima jbmg,potpis klanicara,veterinara ali njegov potpis nema i zbog toga su mu poslali da u roku od 10 dana posalje ponovo sve ali sa potpisom
nema potpisa isporucioca robe iako kazem stoji na papiru njegovo ime,jbmg itd itd
fora je sto mu nisam ja slao nego strucna sluzba u subotici
zvanicno?Sutra u 13 h sa premijerom,predsednicom skupštine i ministrom poljoprivrede.Čisto da znaš.
Vrlo je bitno,jer svi hoće samo pare a drugi da se bori,ne znam kako ih više nije sramota,pa jednom,drugi,treći,četvrti put,uvek isti.
Pa kaži sam sebi digao sam pare,tražim refakciju,hoću da znam za seme da bude i dogodine,pa daj da se uključim.
Imam samo jedno pitanje.Sutra u 13 h sa premijerom,predsednicom skupštine i ministrom poljoprivrede.Čisto da znaš.
Vrlo je bitno,jer svi hoće samo pare a drugi da se bori,ne znam kako ih više nije sramota,pa jednom,drugi,treći,četvrti put,uvek isti.
Pa kaži sam sebi digao sam pare,tražim refakciju,hoću da znam za seme da bude i dogodine,pa daj da se uključim.
Ovo se ne odnosi na tebe lule već uopšteno na sve koji samo čekaju šta će se dobiti pa da zovu ej kad će pare.