Subvencije u poljoprivredi za 2024 godinu

Ici ce lakse jer nece biti ni obradive zemlje,samim tim ni subvencija,ni zahteva,ni podnesaka :).

Hoćemo sa 3 klika da dobijemo subvencije a nema jednog koji je prošao bez problema.I naravno tako će oni prolongirati plaćanje.

Pre digitalizacije su meni stvari bile zavrsene brze nego sto se sada ulogujejem na eagrar. Bilo je potrebno samo predati papire i to je to. Kako su objasnili,tu je prva garnitura koja obradjuje,pa ako postoji podnesak to prosledjuju drugoj. E sad,sta ovi prvi obradjuju,ako to ide automatski. Kad nesto zapne,ovi sto rade na podrsci znaju samo da proslede podatke,i tako mesecima. Kad se pita nesto konkretno,odgovor je da oni nisu obradjivaci i da ne znaju kako ovi funkcionisu. Verovatno je podrska tu da se sa njima prica o vremenu i vremenskoj prognozi. Covek sad treba da bude u ozbiljnoj nedoumici da li su stvarno napravili toliko rasulo neorganizacijom ili su namerno iskomplikovali da bi razvukli sa isplatom? Nisam siguran kad osvezis zahtev,odnosno izmenis ga,da li odlazis na kraju reda sa tim podneskom ili to ne utice,cekas od pocetka pa kad stigne do te druge garniture. U cemu je onda smisao osvezavanja zahteva? Sad ako ima nekog ko zna da konkretno objasni kako funkcionisu te osnovne stvari,bilo bi dobro.

Poslednja izmena:
Malo smo se previše oslonili na savremene tehnologije a u stvari nije to baš tako bajno, šta će biti kad se još malo zakomplikuje situacija u svetu, ali no.

Jel ima uopste nekog sa podneskom a da je dobio subvencije po hektaru? Izgleda da su stvarno prestali da isplacuju i da je to to,sto se tice ove godine. Ko je dobio dobio,ko nije vise srece sledeci put. Tako je to kad zivis u banana drzavi,plus te prave budalom,prosledjuju podatke i slicne gluposti.

viber_image_2024-07-25_09-22-27-808.jpg

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде наставља реализацију планираних мера подстицаја. У наредних пар дана биће расписан Јавни позив за подношење захтева за остваривање права на подстицаје у сточарству за краве за узгој телади за тов за 2024. годину.

На овај начин, Министарство наставља са расписивањем Јавних позива према најављеној динамици.

За све додатне информације корисници се могу обратити на контакт телефоне Управе за аграрна плаћања 011/30-20-100, 011/30-20-101 и 011/30-20-118 или 0800/106-107, као и на званичној веб презентацији Управе за аграрна плаћања на адреси https://uap.gov.rs/#kontakt и на званичној веб презентацији еАграр-а, на адреси https://eagrar.gov.rs.

Asset-2-1.svg

Jel na računima za seme imate BPG?
pa to ti niko sad ne zna odgovoriti jer se ne zna sta je dogovoreno

rebalans budzeta su ubacili kao izgovor a ustvari rebalans budzeta je vezan samo za novce i isplatu a sto se tice semena niko niko nista ne zna da li da se kupuje ili ne jer pre polovine oktobra nece izglasati uredbu ili sta vec da se menja sa 6k po hektaru na 17k po hektaru

nekim ljudima to i dalje nije jasno

sad mi bio covek kome sam prijavljivao 900l nafte za refakciju,ostavio 9t za selektor u prikolici i sad ne zna da li da selektuje ili da kupi novo jer se ne zna sta je dogovoreno a potpisano

a ako ipak budu subvencije onda ce ispasti budala kao i svi ostali poljoprivrednici koji tako urade

juce sam pogledo e sanduce komsiji,dobio je da mu je nepotpuna papirologija za predata 4 bika jer se nije potpisao na prijemnicu na klanici
iako ima jbmg,potpis klanicara,veterinara ali njegov potpis nema i zbog toga su mu poslali da u roku od 10 dana posalje ponovo sve ali sa potpisom
nema potpisa isporucioca robe iako kazem stoji na papiru njegovo ime,jbmg itd itd

fora je sto mu nisam ja slao nego strucna sluzba u subotici

pa to ti niko sad ne zna odgovoriti jer se ne zna sta je dogovoreno

rebalans budzeta su ubacili kao izgovor a ustvari rebalans budzeta je vezan samo za novce i isplatu a sto se tice semena niko niko nista ne zna da li da se kupuje ili ne jer pre polovine oktobra nece izglasati uredbu ili sta vec da se menja sa 6k po hektaru na 17k po hektaru

nekim ljudima to i dalje nije jasno

sad mi bio covek kome sam prijavljivao 900l nafte za refakciju,ostavio 9t za selektor u prikolici i sad ne zna da li da selektuje ili da kupi novo jer se ne zna sta je dogovoreno a potpisano

a ako ipak budu subvencije onda ce ispasti budala kao i svi ostali poljoprivrednici koji tako urade

juce sam pogledo e sanduce komsiji,dobio je da mu je nepotpuna papirologija za predata 4 bika jer se nije potpisao na prijemnicu na klanici
iako ima jbmg,potpis klanicara,veterinara ali njegov potpis nema i zbog toga su mu poslali da u roku od 10 dana posalje ponovo sve ali sa potpisom
nema potpisa isporucioca robe iako kazem stoji na papiru njegovo ime,jbmg itd itd

fora je sto mu nisam ja slao nego strucna sluzba u subotici
9 tona? Jel taj čovek bio na protestima ikako?

pusti ti ko je bio ko nije

pa sta je 9t nemoj me zajebavat

niko sad nije ni protestovao pa se navodno nesto na brzinu dogovorilo

ovi iz vlade sa verovatno nece ni hteti razgovarati sa udruzenjima koji su bili u Kisacu i nesto se navodno dogovorili

ovih 7 koji nisu ni bili u kisacu sad brze bolje na dogovor i sad cekaj novembar a ko sta,kad,kako niko nema blage....

Sutra u 13 h sa premijerom,predsednicom skupštine i ministrom poljoprivrede.Čisto da znaš.
Vrlo je bitno,jer svi hoće samo pare a drugi da se bori,ne znam kako ih više nije sramota,pa jednom,drugi,treći,četvrti put,uvek isti.
Pa kaži sam sebi digao sam pare,tražim refakciju,hoću da znam za seme da bude i dogodine,pa daj da se uključim.
Ovo se ne odnosi na tebe lule već uopšteno na sve koji samo čekaju šta će se dobiti pa da zovu ej kad će pare.

Sutra u 13 h sa premijerom,predsednicom skupštine i ministrom poljoprivrede.Čisto da znaš.
Vrlo je bitno,jer svi hoće samo pare a drugi da se bori,ne znam kako ih više nije sramota,pa jednom,drugi,treći,četvrti put,uvek isti.
Pa kaži sam sebi digao sam pare,tražim refakciju,hoću da znam za seme da bude i dogodine,pa daj da se uključim.
zvanicno?

svaka cast
iskreno nisam verovao da ce kriminalci sesti ali gori im pod nogama i sad treba sto bolje ispregovarati i dogovoriti se i paziti na to sta se pregovara od kada i sta i kako

nisam nasao nigde tu vest a po ovim viber grupama nisam,kao i mnogi

Ovo se ne odnosi na tebe lule već uopšteno na sve koji samo čekaju šta će se dobiti pa da zovu ej kad će pare.
Imam samo jedno pitanje.
Šta će tu predsednica skupštine?

Nazad
Vrh