Meni jeste.Da nije mozda stigla i poruka iz banke?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni jeste.Da nije mozda stigla i poruka iz banke?
Nema plate, kasne rate.I meni upravo stigla poruka.. Opomena za ratu..
Samo za seme.Kakva je situacija sa dodatnih 17.000 po hektaru? jel vazi samo za seme ili ulazi i djubre u to... inace jel to nesto zvanicno definisano ili je nesto onako.... i za 18.000 po h, jel dovoljno samo da se obnovi gazdinstvo ili treba jos nesto da se klikne?
To se još ne zna...Samo za seme.
Prihvataće vrednost semena ili čega već do tih 17000 din i toliko vraćaju. Primer, ako imaš 1 hektar u gazdinstvu i poseješ kukuruz. Seme si platio tipa 14000 din. Toliko ćeš i dobiti nazad. Ili drugi primer, imaš isto 1 hektar, posejao si kukuruz najskuplje seme i to na 16 cm. I to te seme košta tipa 20.000 za taj hektar. Onda ćeš dobiti tih maximalnih 17.000 din....A onih 17000 pitanje sta ce biti,neznaju ni sami kako to da rese,glupo bi bilo sad da izvise ovi sto kupovali psenicu novo seme. A kako ce odredjivati koliko semena prihvacaju
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
To će biti teško dokazivo, svi će dobiti po 17k sa računom za seme i to je to, moje mišljenje.Prihvataće vrednost semena ili čega već do tih 17000 din i toliko vraćaju. Primer, ako imaš 1 hektar u gazdinstvu i poseješ kukuruz. Seme si platio tipa 14000 din. Toliko ćeš i dobiti nazad. Ili drugi primer, imaš isto 1 hektar, posejao si kukuruz najskuplje seme i to na 16 cm. I to te seme košta tipa 20.000 za taj hektar. Onda ćeš dobiti tih maximalnih 17.000 din....
Послато са SM-A546E помоћу Тапатока
A kako da utvrde na koji razmak sam ja sejao? Mogu i ZP da posejem na 17cm pa šta bude ali kako oni to da znaju...Nećeš dobiti 17.000 ako si seme platio 15.000 budi siguran... To je pod uslovom da bude samo za seme povraćaj...
Послато са SM-A546E помоћу Тапатока