radashin
Član
Zar iko sumnja!? Zaboga...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Све је исто као и прошле године:Jel vam tražio taj broj centralnog registra osiguranja kad ste podnosili? Vama koji ste već podneli
Ставите овако и немате шта да размишљате (Сами ће они прикупљати потребне податке)
Ko se prijavio nocas izmedju 00:00 i 02:00 ima sanse da ocekuju isplate u narednim danimaJa se prijavio u 03:00 kad su pustili prijave..
Opet nesto ne radi sistem.. Bice stvarno ko se prijavio prijavio se, ostali vise srece u sledecem izvlacenju.Ko se prijavio nocas izmedju 00:00 i 02:00 ima sanse da ocekuju isplate u narednim danima
Haha... salim se malo
Ja licno ne zurim tek za vikend cu krenuti polako
Stoji "Primljen"Jel i vama odmah piše "poslat na isplatu" nakon podnošenja zahteva, ili je to samo meni tako?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Dobro mi rece da pogledam, isto poslat na isplatu.. Bravo za preCednika kad stigne tolike zahteve da pogleda.Jel i vama odmah piše "poslat na isplatu" nakon podnošenja zahteva, ili je to samo meni tako?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока