Meni takodje pise 29 valuta isplate...i nistaaNajbitnija stvar je da nikad ne ispostuju reč koju su dali nikad !!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni takodje pise 29 valuta isplate...i nistaaNajbitnija stvar je da nikad ne ispostuju reč koju su dali nikad !!!!
Uzimaju oni samiiii koliko hoce i kad hoce...Pre neki dan smo u društvu malo polemisali oko subvencija.Ovaj nije dobio, onaj nije dobio, j.bu mamu svima, sramota i sve po redu.
Ubacim u tok pitanje šta i koliko su dali tj.uplatili u budžet tokom kalendarske godine?
Jedan reče ne plaćam nikom ništa, drugi takođe, treći je shvatio pitanje, nasmejao se i rekao u pravu si, neko neće ništa da da a sve bi da dobije.
Ne plaćaju komunalije ,porez, odvodnjavanje, porez na prenos vlasništva,registraciju automobila, gorivo na benzinskim...?Pre neki dan smo u društvu malo polemisali oko subvencija.Ovaj nije dobio, onaj nije dobio, j.bu mamu svima, sramota i sve po redu.
Ubacim u tok pitanje šta i koliko su dali tj.uplatili u budžet tokom kalendarske godine?
Jedan reče ne plaćam nikom ništa, drugi takođe, treći je shvatio pitanje, nasmejao se i rekao u pravu si, neko neće ništa da da a sve bi da dobije.
Cekaj druze ,kada ti registrujes recimo 3 traktora i kombajn i jedan auto jell to nije uplata u budzet??To nije argument.
Ko se ne bavi zemljoradnjom njemu pored auta sta ce mu 3 traktora i kombajn da registruje??@Mustang80 Koliki je procenat življa koji sve to uplaćuju a ništa ne dobijaju nazad jer se ne bave zemljoradnjom niti imaju ikakvih dodirnih tačaka sa poljoprivredom?!Nemoj mešati babe i žabe.
Bez uvrede ali malo si ti isprva pomešao babe i žabe pa si se sad ispravio u drugom postu.@markokurjega Ne piše nigde naravno jer sve što uplaćujemo u budžet ide u Beograd, ne u lokalne samouprave na žalost a tamo određuju koliko će koji resor dobiti.
BG prvo obezbedi sebe a mrvice idu Vojvodini i ostalima.Ne kažu za džabe da su svi novci u Beogradu.
@Mustang80 Koliki je procenat življa koji sve to uplaćuju a ništa ne dobijaju nazad jer se ne bave zemljoradnjom niti imaju ikakvih dodirnih tačaka sa poljoprivredom?!Nemoj mešati babe i žabe.
A sta da kazu oni koji rade zemlju pod kiriju a subvencije uzima vlasnik zemlje??Tako mi juce jedan digao zivac kaze lako je velikima komsija radi 400ha po 10 00pdin dobija.
Reko jebes posao ako je spao da radi 400ha i ceka tih 10 000din.
CudnoOtkazao sam i ja takve vlasnike.
Jos uvek stoji zemlja niko je nije uzeo.