Subvencije u poljoprivredi za 2024 godinu

Računi za seme, šta oni moraju da sadrže?
Jmbg ili Bpg ?

Pravilnik još nije stupio na snagu, tačnije još nije ni napisan.

Sve neophodne informacije o procesu prijave, načinu i uslovima za prijavu za podsticaj za sertifikovano seme biće blagovremeno objavljene na sajtu Ministarstva Poljoprivrede Šumarstva i Vodoprivrede i Uprave za agrarna plaćanja, kao i na društvenim mrežama Fejsbuk, Viber i Instagram.

To da je blagovremeno sada bi trebalo sve da se zna, pa da ljudi odluče kako će, a ne u aprilu maju kad se poseje sve..

Juče sam na Lukoil pumpi sipao na njihovu agro karticu, naveli su mi BPG. Danas se već video račun i podneo sam zahtev.

Koja je cena sa karticom na Lukoil? Ima li veze sa potrosnjom ili je za sve ista?

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока

Da, ekto prati poskupljenje i na karticu je uvek 11 din jeftiniji od običnog dizela.

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Poneses potvrdu o aktivnom status na pumpu i tamo popunis zahtev. Ja predao 7.12. i jos uvek nista...

Mora licno na pumpi, aplikaciju instaliras ali cekas dok ne odrade zahtev kako bi aktivirali aplikaciju. Na obican dizel je 26 din, a na G drive je 6 din.

Da li neko zna kako ce ici deo subvencija za seme?Da li cemo morati da podnosimo seme u vrednosti 18000din. Ili ce to biti uslovljeno brojem biljaka po hektaru?Ili ce biti nesto trece?

Ништа још није усвојено нити су изнети било који детаљи како је замишљено. Једино што постоји су изјаве министарке у којима најављује да ће за семе бити до 17.000 по хектару.

Sve hodne informacije o procesu prijave, načinu i uslovima za prijavu za podsticaj za sertifikovano seme biće blagovremeno objavljene na sajtu Ministarstva Poljoprivrede Šumarstva i Vodoprivrede i Uprave za agrarna plaćanja, kao i na društvenim mrežama Fejsbuk, Viber i Instagram.

Pravilnik još nije stupio na snagu, tačnije još nije ni napisan.

Šta blagovremeno? Mi već kupujemo semena! Kasnite!

Sve neophodne informacije o procesu prijave, načinu i uslovima za prijavu za podsticaj za sertifikovano seme biće blagovremeno objavljene na sajtu Ministarstva Poljoprivrede Šumarstva i Vodoprivrede i Uprave za agrarna plaćanja, kao i na društvenim mrežama Fejsbuk, Viber i Instagram.

Poslednja izmena:
Ja sam cuo informaciju iz psss-a da ce sistem za racune biti isti kao i za gorivo.
Trebalo bi isto na racunu da pise jmbg ili bpg, navodno ce izbaciti na e-agraru i opciju za seme.Sad ni sam ne znam da li kupiti seme odmah ili sacekati malo...

Nazad
Vrh