Subvencije u poljoprivredi za 2024 godinu

Ne koristim bankomat. Samo ćaletu penziju na erste dižem...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Još 12 dana do isteka 30dana od potpisivanja sporazuma. Masa ljudi još nije dobila ni rešenje, a o parama da i ne pričam.
Mislite li da će ovaj put ispostovati dogovor kako je dogovoreno?

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Ja da sam na njihivom mestu ne bih dao ni jednog jedinog dinara, to jest ukinuo bih sve subvencije.
Kakve subvencije, zna se za cega su pare potrebnije 😎

Još 12 dana do isteka 30dana od potpisivanja sporazuma. Masa ljudi još nije dobila ni rešenje, a o parama da i ne pričam.
Mislite li da će ovaj put ispostovati dogovor kako je dogovoreno?

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
da se kladim da je 80% dobilo resenje al od tih 80 40% je fiktivno a oni ni ne gledaju e agrar i e sanduce vec arendas tj onaj koji radi zemlju a taj nije stigao do tog jos uvek da ga obidje

Nije problem što para nema biće sledeće godine 18+17 hiljada za sertifikovano seme pošto su se zakleli u majku da će ubuduće poštovati potpisane sporazume. Važnije od toga je što se aktivno radi na uređenju berze, ukidanju monopola, PIO, javnim skladištima i svim ostalim problemima za koja smo dobili uveravanja da će brzo biti rešena😂 Šalim se malo, nema ništa ni od toga.

Forum nije baš reprezentativan uzorak, ali puno ljudi još nije videlo rešenje u sandučetu, a kamoli novac. Ko se kladio da neće ispoštovati termine može slobodno da naplati dobitak.

da se kladim da je 80% dobilo resenje al od tih 80 40% je fiktivno a oni ni ne gledaju e agrar i e sanduce vec arendas tj onaj koji radi zemlju a taj nije stigao do tog jos uvek da ga obidje
Ne bas, uzorak sa kojim ja raspolazem trenutno (prijatelji i rodjaci kojima sredjujem i pratim e-agrar kad treba nesto) kaze da je 3/8 dobilo resenje u eSanduce, niko nije dobio pare.

Ne bas, uzorak sa kojim ja raspolazem trenutno (prijatelji i rodjaci kojima sredjujem i pratim e-agrar kad treba nesto) kaze da je 3/8 dobilo resenje u eSanduce, niko nije dobio pare.
Kod mene 9/9 da su dobili resenje a njima 6 radim ja
Pare jos niko al nije ni moguce da se dobiju pare vec sada

da i nemoj da oni cekaju da ti jave kad su dobili resenje tj poruku na e mail postu ili gmail jer moguce da su dobili resenje a tek kad ga prihvatis tj preuzmes u e sadnucetu stici ce im obavestenje

tako da bolje proveriti e sanduce

dog smo se tako da im ja posaljem zahtev a oni samo odobre da se ne vozikamo tamo vamo zbog obicnog konsenta i prihvatanja od 20sekundi posla

ja im sve slikam i kako ide po redu tj dokaz i svi zadovoljni

da i nemoj da oni cekaju da ti jave kad su dobili resenje tj poruku na e mail postu ili gmail jer moguce da su dobili resenje a tek kad ga prihvatis tj preuzmes u e sadnucetu stici ce im obavestenje

Šta imaju proveravati e sanduče?
Prvo treba da dobiju mail da im je stiglo rešenje u e sanduče.
Mogu ga proveravati do mile volje ako nema maila.
Da li je ovo toliko tesko shvatiti???

kod dvojice kojima radim se desilo to zato i pisem

Napravite Backup eID pa ne morate da se cimate oko ConsentID (Isto će te dobiti zahtev kao i oni >Može da se isključi obaveštenje na drugi telefon pa neće dobijati obaveštenja a i ne mora sve je stvar dogovora<).

Uputstvo za pravljenje BackUp eID naloga​

Da li je ovo toliko tesko shvatiti???

kod dvojice kojima radim se desilo to zato i pisem

Može i da ne dođe obaveštenje ako se isključi notifikacije (e-mail, sms) da je prihvaćeno neko Rešenje.

pa to im kazem

tek kada sam prihvatio resenje u e sanducetu,njima je stiglo obavestenje na email ili gmail poruka tipa

dostava elekt. dokumenta tom i tom u esanducetu je Prihvacena
status dostave Dostavljeno
pa onda ispod
dostava elek dokumenta broj taj i taj tom i tom od uprave i agrarna placanja i tako dalje i tako dalje

sad ce ispasti da mnogi nisu ni gledali e sanduce a ono resenje vec 5 dana stoji kod njih

Nazad
Vrh