radashin
Član
ProCredit dnevno 5000 evra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I da ima novaca u tom bankomatuZeazaš nas,jel?
Bankomati rade 24h pod uslovom da imas novaca na racunu!
da se kladim da je 80% dobilo resenje al od tih 80 40% je fiktivno a oni ni ne gledaju e agrar i e sanduce vec arendas tj onaj koji radi zemlju a taj nije stigao do tog jos uvek da ga obidjeJoš 12 dana do isteka 30dana od potpisivanja sporazuma. Masa ljudi još nije dobila ni rešenje, a o parama da i ne pričam.
Mislite li da će ovaj put ispostovati dogovor kako je dogovoreno?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Ne bas, uzorak sa kojim ja raspolazem trenutno (prijatelji i rodjaci kojima sredjujem i pratim e-agrar kad treba nesto) kaze da je 3/8 dobilo resenje u eSanduce, niko nije dobio pare.da se kladim da je 80% dobilo resenje al od tih 80 40% je fiktivno a oni ni ne gledaju e agrar i e sanduce vec arendas tj onaj koji radi zemlju a taj nije stigao do tog jos uvek da ga obidje
Kod mene 9/9 da su dobili resenje a njima 6 radim jaNe bas, uzorak sa kojim ja raspolazem trenutno (prijatelji i rodjaci kojima sredjujem i pratim e-agrar kad treba nesto) kaze da je 3/8 dobilo resenje u eSanduce, niko nije dobio pare.
da i nemoj da oni cekaju da ti jave kad su dobili resenje tj poruku na e mail postu ili gmail jer moguce da su dobili resenje a tek kad ga prihvatis tj preuzmes u e sadnucetu stici ce im obavestenjeNe bas, uzorak sa kojim ja raspolazem trenutno (prijatelji i rodjaci kojima sredjujem i pratim e-agrar kad treba nesto) kaze da je 3/8 dobilo resenje u eSanduce, niko nije dobio pare.
Da li je ovo toliko tesko shvatiti???da i nemoj da oni cekaju da ti jave kad su dobili resenje tj poruku na e mail postu ili gmail jer moguce da su dobili resenje a tek kad ga prihvatis tj preuzmes u e sadnucetu stici ce im obavestenje
tako da bolje proveriti e sanduce
Šta imaju proveravati e sanduče?
Prvo treba da dobiju mail da im je stiglo rešenje u e sanduče.
Mogu ga proveravati do mile volje ako nema maila.
Da li je ovo toliko tesko shvatiti???
kod dvojice kojima radim se desilo to zato i pisem
Može i da ne dođe obaveštenje ako se isključi notifikacije (e-mail, sms) da je prihvaćeno neko Rešenje.da i nemoj da oni cekaju da ti jave kad su dobili resenje tj poruku na e mail postu ili gmail jer moguce da su dobili resenje a tek kad ga prihvatis tj preuzmes u e sadnucetu stici ce im obavestenje
tako da bolje proveriti e sanduce