grunt
Član
Одакле Новци за закуп?Iz ovakvog odgovora dakle lako se da ustanoviti sto Radashin kaze da neki zakupci malo po malo pa bi pristali cak i zguza!
Ali su se bar dogovorili i pristali na uslove, nije to bas onako iz vedra neba!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Одакле Новци за закуп?Iz ovakvog odgovora dakle lako se da ustanoviti sto Radashin kaze da neki zakupci malo po malo pa bi pristali cak i zguza!
Ali su se bar dogovorili i pristali na uslove, nije to bas onako iz vedra neba!
Ali taj 5 deo useva nisu subvencije?A kolko bi vi trazili za zemlju kada bi izdavali .
Evo ja razmisljam , jednog dana ,ako pozivim ,kad nebudem mogao raditi , a imam cerku koja vjerovatno to nece raditi , kako sad razmisljam ,prvo cu pokusati placati sve usluge , iz navike da se radi . Ako nebude islo ,dao bi , ako bude zainteresovanih ,nekom postenom ili prijatelju za recimo peti dio usjeva , pa kolko mu rodi.
Aj sad recite i vi iskreno.
Iskreno isto kao i ovi sto traze, zakup+iznos subvencija i dobija ugovor, ako nece tako onda zakup i da obezbedi racuni za seme i placanje preko racuna pa ko voli neka izvoli, od postenja se ne zivi vec od paraA kolko bi vi trazili za zemlju kada bi izdavali .
Evo ja razmisljam , jednog dana ,ako pozivim ,kad nebudem mogao raditi , a imam cerku koja vjerovatno to nece raditi , kako sad razmisljam ,prvo cu pokusati placati sve usluge , iz navike da se radi . Ako nebude islo ,dao bi , ako bude zainteresovanih ,nekom postenom ili prijatelju za recimo peti dio usjeva , pa kolko mu rodi.
Aj sad recite i vi iskreno.
Slazem se i da zakupoprimac treba da zivi ali svako gleda sebe, ja da odustajem od poljorpivride gledao bih svojih par hektara sto bolje da unovcim kao svako, i prase neces da prodas ako ti ne odgovara cena tako je i sa zemljom, a uvek se nadje neko kome odgovaraPa i zakupoprimac treba valjda da zivi od para, iskreno mislim da nikome nije baš toliko zinulo **greška za zemljom
Slazem se i da zakupoprimac treba da zivi ali svako gleda sebe, ja da odustajem od poljorpivride gledao bih svojih par hektara sto bolje da unovcim kao svako, i prase neces da prodas ako ti ne odgovara cena tako je i sa zemljom, a uvek se nadje neko kome odgovara
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Ne racuna se tako. Arenda ako je stagod veca od godisnje kamate na vrijednost zemlje ,isplati se .S obzirom da je kod mene jutro zemlje oko 10 000e, zakup oko 300e/kj ispadne da treba 30-35g da se otplati bez kamate i izgubljene dobiti.
Znaci nije bas neki biznis i bogacenje davanje u zakup.