Subvencije u poljoprivredi za 2024 godinu

Dali negde piše za šta konkretno daju tih 10.000dinara?, jer zakupodavci i to hoće za sebe da zadrže! Zakupodavci kažu da to nema veze sa semenom to kao država ovako daje, kako im to dokazati da je to za seme
Uterali nam ga ovi iz najglasnijih udruzenja!Sve smo dobili a realno nista nismo dobili! (y)

Pošto je prvobitno trebalo da se dobije za seme 17000 dinara a nemaju para rešili da daju još po 10000. Znači umesto 17000 dobiće se po 10000 direktnih davanja kao i subvencije za biljnu proizvodnju.

Дали постоји у Србији још неки вид субавенција а да ја то не знам?Чињеница је једна да неко напредује неко тоне а исту површину земље обрађујемо ево ово ја пишем у лично моје име.Нека ми објасни неко?

Dobio sam rešenje za tih dodatnih 10 hiljada po hektaru, gde treba da se odreknem žalbe, na e podsticajima ovaj novi zahtev samo taj stari, a kod dela odricanje od žalbe na e agraru ne vidim rešenje?

Dobio sam rešenje za tih dodatnih 10 hiljada po hektaru, gde treba da se odreknem žalbe, na e podsticajima ovaj novi zahtev samo taj stari, a kod dela odricanje od žalbe na e agraru ne vidim rešenje?
Odricanje od prava na žalbu (Što se tiče Subvencija) ide na platformi ePodsticaji u okviru softverskog rešenja eAgrar.

Uputstva imate ovde

Ja mislim da bi pošteno bilo i dogodine, AKO vrate tih 17k za seme, i to dati zakupodavcu. Ipak je zemlja njihova, da nema njih mi ne bi imali šta da radimo, treba pokazati malo zahvalnosti.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Najpoštenije je zemlju vratiti zakupodvcima pa neka rade sami pa će imati kompletne subvencije

Odricanje od prava na žalbu (Što se tiče Subvencija) ide na platformi ePodsticaji u okviru softverskog rešenja eAgrar.

Uputstva imate ovde

Hvala znači treba malo sačekati nakon prihvatanaj rešenja da bi se pojavilo na e podsticajima.

Nazad
Vrh