Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad si to dobio?jesi zvao da pitaš?Imam i ja slucaj da mi je od 20 ha prihvaceno 8,5ha. Nigde obrazlozenja zasto? Da li je neko dobio neki odgovor zasto nije sve prihvaćeno?
A kad je to stiglo da je delimično prihvaćeno?Isti slucaj i kod mene, delimicno prihvaceno, zvao jedno 20 puta niko se ne javlja, pisao e mail nema odgovora
Ko zna možda nemaju para,pa hoće da nas što smo ostali sve zajebu za po koji hektar.
I meni je stigla ista takva poruka pre par minuta. Zahtev juče napokon prihvaćen a sada da se izmeni. Šta hoće sada nije mi jasno ???Мени, сада стигло да извршим измену података, а стоји ми да је прихваћено у е аграру. Син пробао и каже не може, нема више опције за измену. Стоји ми да треба до 09.10.до 14х да извршим, измену. Шта радити ништа не дирати или опет да зовем кал центар?
I sta ste uradili?I meni je isto stiglo,a juče me zvali da mi kažu da izmenim.
Bio mi je status "u radu" i kad su me zvali izmenuo sam,a sad mi opet stiglo na mail da izmenim.I sta ste uradili?
A meni je prihvaćen pa da izmenim..... sta da menjam bise BozeBio mi je status "u radu" i kad su me zvali izmenuo sam,a sad mi opet stiglo na mail da izmenim.