Nedeljko A.
Član
Zato su meni pozurili da isplate, zahtev podnet 12.06 a već krajem jula isplatili da ne bi platili i parcele koje nisu verifikovali....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nadam se da će vama brzo. Meni od četvrtka prihvaćen i sad čekam . Nekima je odma stiglo rešenje a ja sam baksuz majko mila.Konačno i meni status "prihvaćen",samo još lova da legne.
A rešenje u e sanduče to mi nije stiglo.Nadam se da će vama brzo. Meni od četvrtka prihvaćen i sad čekam . Nekima je odma stiglo rešenje a ja sam baksuz majko mila.
Nije ni meniA rešenje u e sanduče to mi nije stiglo.
Isto tako i kod meneKod mene jos uvek delimicno prihvacen vec 12 dana, a na telefon nema sanse da ih dobijem.
Kod mene bio delimicno prihvacen i sad usao pise poslat na isplatu.Isto tako i kod mene
Aj srecno!!! Ja ulazila pre pola sata , nista ,još stojiKod mene bio delimicno prihvacen i sad usao pise poslat na isplatu.
A stiglo mi video za rešenje
A gde ste videli za rešenje? Ja proveravam u e saduce nema ništa,samo porez za imovinu .A stiglo mi jutros i rešenje.
Stiće ti obaveštenje na e-mail,stiće verovatno i tebi,meni poslali noćas u 2.A gde ste videli za rešenje? Ja proveravam u e saduce nema ništa,samo porez za imovinu .
Upravo je stiglo. E vala smo se okozili!!! Želim svima da što pre stigneStiće ti obaveštenje na e-mail,stiće verovatno i tebi,meni poslali noćas u 2.