geci
Član
Zadnje 3nedelje nista od uplata,imaju puno posla
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ali su neki iz udruzenja dali pre dve tri nedelje rok do 1.9.Ne,rekla je ministarka do kraja septembra.
Svasta su oni rekliAli su neki iz udruzenja dali pre dve tri nedelje rok do 1.9.
nesto uradila po tom pitanju ?Dobro veče prijatelji. Imala sam problem sa jednom pacelom napokon je verifikovana posle 2 meseca, ali zahtev je ostao na istoj površini a trebam smanjiti . Kako da promenim zahtev?
Završeno, hvala puno!!Udjes u e podsticaje pa u podneti zahtev. Ali to je moguce ako pise da je zahtev primljen ili u radu. U desnom uglu tada postoji, u gornjem delu opcija izmeni zahtev..
Meni je ispravljena ta jedna parcela i sad sam promenila zahtev jer površina nije ostala ista. Na verifik parcele čekala sam vise od mesec dana,a sad ce 5 meseci kako je zahtev upste podnet. Nije mi isplaćen ni 1 din.nesto uradila po tom pitanju ?
imam isti problem danas prosle neke parcele sto su vracene na ispravku
Cim pise u radu, umesto u obradi, u 90% slucajeva postoji neki problemMa nemaju novca,meni od 12.04.stoji U RADU.Nema nikakve greške,čak sam išao do PSS a pre nekoliko dana da proverim s njima da li je sve dobro uneto.Kažu sve je OK,samo čekajte.
i tako to borba od aprila do sadCim pise u radu, umesto u obradi, u 90% slucajeva postoji neki problem
Najcesci, u ovo okasnelo vreme, je taj da moras proveriti svaku parcelu da li je zaista te povrsine. Takodje, da li je vlasnistvo 1/1. To proveri u katastru. U psss ih uglavnom mrzi da tako proveravaju svaku parcelu.
Kada sam to radio, uvek sam naisao na neku zackoljicu na nekoj parceli.
I kada to pronadjes, ako pronadjes, onda izbrisi tu parcelu iz eagrara, odmah je opet dodaj, povuci ce ti stvarnu povrsinu i upisi kulturu na njoj. Zatim idi u epodsticaje, izmeni zahtev i opet podnesi tj azuriraj.
Da je sve u redu, obicno pise da je u obradi.
Marko hvala na savetima,ali da izvines ovo je jedno VELIKO ZAJEBAVANJE ljudi iz vise razloga.Cim pise u radu, umesto u obradi, u 90% slucajeva postoji neki problem
Najcesci, u ovo okasnelo vreme, je taj da moras proveriti svaku parcelu da li je zaista te povrsine. Takodje, da li je vlasnistvo 1/1. To proveri u katastru. U psss ih uglavnom mrzi da tako proveravaju svaku parcelu.
Kada sam to radio, uvek sam naisao na neku zackoljicu na nekoj parceli.
I kada to pronadjes, ako pronadjes, onda izbrisi tu parcelu iz eagrara, odmah je opet dodaj, povuci ce ti stvarnu povrsinu i upisi kulturu na njoj. Zatim idi u epodsticaje, izmeni zahtev i opet podnesi tj azuriraj.
Da je sve u redu, obicno pise da je u obradi.
Svako ce dobiti tih 18.000 dinara ako je sve lepo upisano i predato . U to ne sumljaj . Cim je prvi dobio 18.000 dobice i svi ostali . E sada kada to je pitanje . Ali gledaj to sa vedrije strane . Ovi koji su vec dobili su sve potrosili . Ti si i dalje dobar jer si bio skroman i nisi potrosio . Mozda imas srece pa na gomili dobijes dve godine odjednomAli bar smo se izborili za 18000 din iako jos nisam video ni onih 9000
Jbli smo im mater sa protestima a pogotovo sa pregovorima!