markokg1982
Član
Koje je selo u pitanju?Meni drugar danas javio,zvali ga iz uprave. Dolaze mu u kontrolu sledece nedelje da provere biljne kulture po parcelama....
Inspekcija ide po terenu. Nisam znao da stize pojacanje iz uprave...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koje je selo u pitanju?Meni drugar danas javio,zvali ga iz uprave. Dolaze mu u kontrolu sledece nedelje da provere biljne kulture po parcelama....
Prostije rečenoCeka se rebalans budzeta.
Meni 2 dana ne radi ni E-agrar, ni E-podsticaji.A i onaj e agrar ne radi. Ima par dana da ne mogu da se ulogujem
Udjes u e podsticaje pa u podneti zahtev. Ali to je moguce ako pise da je zahtev primljen ili u radu. U desnom uglu tada postoji, u gornjem delu opcija izmeni zahtev..Dobro veče prijatelji. Imala sam problem sa jednom pacelom napokon je verifikovana posle 2 meseca, ali zahtev je ostao na istoj površini a trebam smanjiti . Kako da promenim zahtev?
U osiguravajucoj kuci treba da ti izdaju potvrdu da si platio osiguranje i tu potvrdu prilazes uz zahtev . Ako u osig. kuci zele da ti izdaju tu potvrdu i pre nego sto platis , onda mozes .Tako je barem bilo do prosle godine pre eagrara .Da li mogu da podnesem zahtev za subvenicu za osiguranje useva ako sam uplatio samo PDV na polisu ili moram uplatiti celokupan iznos osiguranja pa tek onda da podnesem zahtev?