Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni se cini da taj narod sve vise beziКад виде са каквим народом имају посла, брзо ће подвити реп и побећи главом без обзира.
Ne ostaje 18k po haI jel od sledece godine imamo gorivo bez akciza ?,ne placamo navodnjavanje ?,ostaje 18k po hektaru ?.
А када ду протести донели нешто добро за мале. По обичсју ови велики се фино договоре са влашћу, њима буде фино, добије се штошта у истим, а остале ко јебе....за кога онда да се ми ситни боримо, јер нас ти исти увек превеслају и добију за оно шта се они боре и што је њима неопходно ..они све већо и јачи, а ми све мањи и слабији..само што ни они нису схватили, да ће и њих пијести корпорације...живи били па видели ово о чему пишем....Na to sam i sumnjao.Ali uglavnom ostaje velikim farmerima ,tj i vise od 18k po hektaru.Toliko o tome da se na protestima trazili zahtevi koji svima bi jednako pomogli.