paorpaor
Član
Niko. Sve je ad akta izgleda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izgleda nikoTo niko ove nedelje nije dobio?
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Nisi pogodio.Ja već potrošio i čekam da opet uplate.Ima moj post kad je isplata krenula.
Nije da se 'falim, al sve sam pogodio
Jbg kad si clan bibliotekeNisi pogodio.Ja već potrošio i čekam da opet uplate.
Nije nego je penzioner pa se nadaju njegovom glasu u buducnostiJbg kad si clan biblioteke
Oto si m reč iz usta.A za glas mogu da se obrišu.Nije nego je penzioner pa se nadaju njegovom glasu u buducnosti
Nisam više,ima 5 godina.Ne vozim auto pa mi je problem menjati knjige zimi.Jbg kad si clan biblioteke
Ne bih se složio sa tim ali svako ima svoje mišljenje.Ja sa engleskim nisam ni na "Vi".A i ovo sokoćalo uništava knjigu.47 godina sam čitao knjige i mislim da nas tehnika odvaja od sistema vrednosti.Toliko stvari ima na internetu da se knjiga zapostavlja.Ko jos koristi prave knjige kad imate gomilu online bibilioteka sa milionima knjiga svih zanrova lako dostupnih ,sve na dohvat ruke,klik-dva i citanje.Jedina mana je mora sa english da se bude na ''ti''.
Sada si trebao da poentiras ali cu ja umesto tebe . Zoki sa skupljacima glasovaOto si m reč iz usta.A za glas mogu da se obrišu.