paorpaor
Član
Ti Badrljice stvarno imas problem sam sa sobom
Koji ti je krasni, daj malo oladi tintaru.
Koji ti je krasni, daj malo oladi tintaru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Misliš, kao i što je sekta brzo provaljena samo nikako da ode u prošlost?@Boderlica - istina je uvek dobrodosla . Samo opet pitam kako da obican paor zna jel ce istinu u buducnosti pricati Radoslav,Nedeljko i ti ili Milan Milosevic ? Nista ja drugo nisam rekao . Imamo konacno na glasackom listicu opciju za koju cu ja glasati . Zasto niste vi napravili pokret ? Isto bih pricao i podrzavao tu pricu . Milion glasova je u opticaju . Zasto bi ih bacali na 20 razlicitih stranaka kada od danas imamo svoju opciju ? Neka i rade za sluzbu . Brzo ce se to provaliti i odlaze u proslost ! Valjda cemo jednog dana doci do pravih paorskih predstavnika
Sekta nije u svom imenu imala seljacka . Bio je Marjan R. za koga su ljudi glasali a sut kartu su trebali da mu uruce posle pripajanja sa sekrom . Jos uvek ima ljudi koji mu skidaju kapu i zahvaljuju mu se sto je na poslednjim protestima izveo dosta traktora . Ali bez zezanja mislim da i njega j... ovi namazani iz vlasti . Deluje mi da ga niko ne sljivi .Misliš, kao i što je sekta brzo provaljena samo nikako da ode u prošlost?
Meni drugar danas javio,zvali ga iz uprave. Dolaze mu u kontrolu sledece nedelje da provere biljne kulture po parcelama....
Ima 2 takve parcele,gde je prijavljeno a nije ta kultura.
Ako zahtev nije prihvacen sigurno da postoji.Postoji jos mogucnost promene podataka ?