talianu
Član
Isto sumnjam, kad sam pročitao post gore od DIME-a,malo samo pregledao geosrb i proverio u katastru.Pregledao sam neka sela u Pirotu pošto mi je to poznat kraj,išao sam u srednju tamo.Ja se iznenadio koliko ima njiva a u stvari šume
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@nedeljkosavic012 Због чега само дуговања за сунцокрет и механизацију, зашто не СВА дуговања? Шта је са ковидом за јунад, за уматичене краве... ?„Nikad nije bilo da ne možeš da vratiš uloženo, a sad je tako“: Poljoprivrednici traže od Vlade isplatu duga i subvencija do 1. septembra
Srpski poljoprivrednici zatražili su danas od Vlade Srbije ispunjavanje proletos potpisanog sporazuma jer, kako je navedeno na sinoćnjem skupu ratara u Aradcu, niti su isplaćene sve subvencije za ratarsku proizvodnju, niti zaostala dugovanja za suncokret i mehanizaciju.www.danas.rs
Piše lepo u tekstu i sva dugovanja iz prethodnih gogina...@nedeljkosavic012 Због чега само дуговања за сунцокрет и механизацију, зашто не СВА дуговања? Шта је са ковидом за јунад, за уматичене краве... ?
Srpski poljoprivrednici zatražili su danas od Vlade Srbije ispunjavanje proletos potpisanog sporazuma jer, kako je navedeno na sinoćnjem skupu ratara u Aradcu, niti su isplaćene sve subvencije za ratarsku proizvodnju, niti zaostala dugovanja za suncokret i mehanizaciju.
Zbog toga su zatražili od Vlade Srbije hitno ispunjenje potpisanog sporazuma, isplatu subvencija do prvog septembra, ukidanje naknade za odvodnjavanje, isplatu svih zaostalih dugovanja za suncokret i mehanizaciju a u suprotnom će se tražiti kompletna ostavka ministarstva i radikalizacija protesta.