Srđan01 (Offline)
Član
Nazovite 0800 106 107 i pitajte u čemu je problem da vam je zahtev toliko (U radu).Свечано и трећи пут у раду од 08.04.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nazovite 0800 106 107 i pitajte u čemu je problem da vam je zahtev toliko (U radu).Свечано и трећи пут у раду од 08.04.
I meni istoСвечано и трећи пут у раду од 08.04.
Slala sam mejlove,zvala telefonom ali jednu istu priču vrte u krug,jedna ista parcela nije dobra, austvari kod mene se vidi da je sve ispravno. Ta parcela je prolazila preko trezora godinama, nije bilo problema. Šta može da bude meni nije jasnoNapisao sam šta su meni tražili,isto sam predao 12.04.Tek posle slanja nekoliko mejlova su odmah nazvali telefonom i rekli da izbrišem sva dokumenta iz dopune zahteva.U dopuni zahteva sam poslao da je supruga suvlasnik na jednoj parceli.Ispada da nije bilo potrebno ništa slati u dopunu.Čim sam to izbrisao legle pare.
Zato kažem samo mejlom ništa telefonom.Na mejl moraju da odgovore.
Jel mora da se prihvati resenje kao prosli put sto bilo za prve 9 hiljade da bi legle i ove 9 hiljade??Dobio resenje preključe a danas legle pare na racun oko podne.
nemora.Jel mora da se prihvati resenje kao prosli put sto bilo za prve 9 hiljade da bi legle i ove 9 hiljade??
ili ne mora-lezu automatski??
IstoIsto uduplano pre par dana ni resenja ni para
Ista situacija je i kod mene (Samo što mi i dalje u statusu piše Plaćen a ne Prihvaćen).Prvi deo novca sam davno dobio, i sve vreme pise status: placen
Zatim su skoro promenili sumu i pomnozili je sa 18.000 din, a status je i dalje bio: placen
Sada sam pogledao, i promenili su status i sada pise: prihvacen
Nesto se desava.