obi
Član
U sanduče ništa nije stizalo. Na e-podsticaje neće preko telefona samo preko računara može.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Možda će i vama biti udvostručena suma (Takav problem je bio i kod mene) ali za početak probajte da promenite WEB Browser.Ne može da se yđe u e podsticaje već nekoliko dana
Treba ove godine da podnesemo zahtev za povraćaj za osiguranje. Rano je za adio.Prosle. Do iduce godine adio.
Jesi li morao da potvrdis da si video resenje??Jutros stiglo resenje i posle podne legla uplata za drugih 9000 po ha.
I ja čekam da se otvori ovaj podsticaj na E-Agraru pa da krenem u pripremu dokumentacije. Kako je u pitanju osiguranje pilića u tovu, biće puno polisa i ostalih dokumenata. Ne zam da li će sve to moći da se skenira i prikači uz zahtev. Mislim da je 15 novembar rok, pa zato još nisu ni ustrojili ovu namenu.Treba ove godine da podnesemo zahtev za povraćaj za osiguranje. Rano je za adio.