nesto2
Član
Meni još ništa nije stiglo u sanduče na e uprava a na e podsticaji stoji izmena o zahtevanoj kolicini podsticaja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad vam stigne rešenje u e sanduce ,jel vam se promeni status,,poslat na isplatu,, ili kako vec?Meni upravo sad stiglo rešenje u sanduče.
Meni pise da je poslat na isplatu a resenje nije stigli u e sanduce.Kad vam stigne rešenje u e sanduce ,jel vam se promeni status,,poslat na isplatu,, ili kako vec?
Pa jesu vam platili?Meni pise da je poslat na isplatu a resenje nije stigli u e sanduce.
Nisu,pise isplata 22.09.Pa jesu vam platili?
Zapravo da potrošite.Nisu,pise isplata 22.09.
To znaci da su vam dodqtna sredstva odobrena i da je valuta za uplatu 22.09, tako da je to zadnji rok kada treba da vam legne novac...Nisu,pise isplata 22.09.
Jesi li nesto podnosio posle prve isplate ili su sami isplatili drugi deo??Upravo legla druga polovina subvencija....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Tako je i meni stajalo do sinoc. Sinoc sam dobio rešenje u eSanduče za dodatnih 9000.Kod mene stoji dupliran iznos ali od druge polovine para ni traga ni glasa. Prvi deo isplaćen 14.5.
Isto i kod mene tako stoji (Biće uplate to je 100% samo kada to ne znam).Kod mene stoji dupliran iznos ali od druge polovine para ni traga ni glasa. Prvi deo isplaćen 14.5.
Zanimljivo da nam je istog dana isplaćenoPrvi deo isplaćen 14.5.