Оd jutros status poslat na isplatu!..U ponedeljak ocekujem lovu po dosadasnjim iskustvima drugih.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Оd jutros status poslat na isplatu!..U ponedeljak ocekujem lovu po dosadasnjim iskustvima drugih.
pogledaj u zahtevu samo valutu placanja.Desava se da uplate a resenje ne stigne.I meni promenili cifru u zahtevu na 18000 i pise poslat na isplatu ali resenje u sanduce jos nisam dobio
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Gde vidite too valuta placanja???Meni je valuta placanja 01.10. Inace juce u toku dana iz placen promenjeno u prihvacen , pa onda u poslat na isplatu .
klik na detalji i gornji desni ugao se vidiGde vidite too valuta placanja???
Gde to pise???
moguce i da bude posto se desavalo da uplate dan posle resenja bez obzira na odredjeni dan valuteТеk sad videh da je datum isplate 30.09...Ja se ponadao da ce biti lova sutra-pnedeljak, prvi radni dan
Valuta je bila 29.05.21.09. Prihvaćen (drugi deo).
22.09. Poslat na isplatu (drugi deo).
To be continued...
Šta je sada sa tim ljudima iz trezora? Stvarno su radili korektno i ljubazno.А мени и даље у раду јеб.о им пас траг.
Наша Буба је била доктор за та газдинства радила целу Врбашку општину и Србобранску и увек, на време сви добијали субвенције.
Pa to je bilo za ovuu godinu.Meni su rekli da moze uvek, do poslednjeg momenta.....
Meni vec 4-5 dana pise prihvacen,i ne menja se nistaa!Legli novci.
Не знам нисам ишао тамо од када је почело ово срање са е-аграром.Šta je sada sa tim ljudima iz trezora? Stvarno su radili korektno i ljubazno.