Jesam ja odgovorio na Cicijev post
Nemoj da izvlacis moj post iz kontrksta i da ga tumacis kako tebi odgovara.
Sve je krenulo od tvoje kuknjave da nas je ova vlast unazadila, a da su tvoji zuti bili sjajni i bajni. Onda se sve prenelo na vremenske prilike i onu famoznu 2012. kad smo se mi svi przili, a vi dobili kisu. Onda si se smejao svima nama pa ti niko nije uzeo za zlo. E kad se stvar jednom okrenula poceo si da kukas i da se bavis tudjim atarima. Onda si poceo da tumacis svaki post kako ti hoces bez obzira na pravu sustinu.
Non-stop kukas kako je vlast (trenutna) najgora, kako samo kod tebe kisa nikad ne pada. Otkud ti znas koliko je kod mene palo kise i kolike sam imao prinose. Nemas pojma, ali zaslepljen svojom mrznjom ti si se sad izgubio u celoj prici.
Niti me interesuje koliko je kod tebe palo kise, ili nije, niti koliko ti je rodilo, niti sta sejes, niti tvoje misljenje niti ti uopste.
Lep pozdrav.
Eee, sad si ga bas zasrao
Kako bi negirao to sto si rekao a postavio sam ti crno na belo ti sad lupas nesto trece!
Ako dobro vidis onda ces primetiti da si se meni diirektno obratio a ne Ciciju.
Koliko ja vidim pokusas da se izvlacis, nista drugo! Time ti pokazujes sebe!
Pusti ti zute i ove, nije tu bilo reci o tome, jasno je svima.
Na kraju krajeva vise si ti od mene bio za te zute koji su te okruzili cak i do avlije.
Tako da mani me takvih prica.
A sto se tice te kise iz 2012 hocu da mi nadjes jedan jedini post gde sam se ja smejao nekome. Ovo ti je totalna neistina.
Ta se prica vrti od onda da mi u Juznom Banatu uvek dobijemo kisu u to vreme sto nije uopste tacno. Bilo je onda, priznajem ali nikad ni u jednom postu nisam nekoga provocirao ili smejao se tome sto je neko imao strasnu susu dok smo mi dobili kisu.
Za razliku od tebe prosle godine si kukao mnogo vise od mene i ne pitaj me otkud znam koliko je padavina bilo kod tebe jer sam si postavio litraze po mesecima ali na zalost zaboravio si i sad svasta pises.
I da znas da si mnogo vise dobio od nas ovde.
Mislis da me zanimaju tvoji prinosi? Ne, nikako, ne zivim ja od prinosa i padavina u ataru Tovariseva budi siguran!
Bezis od istine i zelis da negiras laznim demantima istinite cinjenice!
To mi se ne svidja, inace da nisi pokusao sa ovim postom da napravis od tebe heroja ne bi uopste reagovao!
Sto rece, srdacan pozdrav iz lepog Juznog Banata!