paorpaor
Član
Cuo sam da su dobili resenje, al para nigde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uplaćeno mi je sve, za Novu godinu, i osiguranje zemlje, i sve zakasnele za ovčarstvo.Tako da bar je na gomili ako ništa. Samo razmišljam koliko bi meni država uzela kamate, da toliko kasnim.Marko, taman stiže za kupovinu đubriva.
Mislim da sad ne mozes nista sa tim. Vecinom pozivi izadju pocetkom godine pa tad treba i uzimati ako nesto planiras za navodnjavanjeJel bilo u 2021-prvoj nekih subvencija za navodnjavanje?
Uzimao sam neka creva, kpk trake i u junu julu su mi rekli bice krajem godine, zaboravio sam tada da pitam, pa me zanima dal mogu da dobijem neki pivracaj?
Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka
Izvinjavam se, sad sam proverio. Mozete predati sad na ovaj konkurs. Da, isti papiri.Zbog toga sam i pitao, jer za svu mehanizaciju su prebacili sada.
Vaze isti uslovi za mehanicaciju i za sisteme za navodnjavanje, potrebni su isti papiri?
Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka