kanački
Član
I ja sam predao ,zavrsio za 10min. Bolje sad nego posle da uzimam broj i cekam ceo dan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Radivoja Nadlackog
Trenutno je savetnik ministra poljoprivrede. Bio je clan ovog naseg foruma, ali se naburio koliko se secam posle jedne ostrije kritike pojedinih clanova foruma oko rada ministarstva, subvencija i subvencionisanja koje kakvih luksuza poput navigacija za traktore i telehendera. Od tada ga nema na forumu, ali pored ministra se cesto moze videti.Ja poznajem Radivoja iz vremana studija ,to je bio jedan od najboljih studenata u generaciji vredan i pametan ,nisam najbolje ispratio sta se snjim i forumom desilo ali koliko shvatam on se politicki angazovo jel tako sad je nesto u ministarstvu? Pitam ozbiljno jel mu to zamerate
Ne moze on istovremeno da bude i nas i njihov covek. ONI to ne trpe.Znam i da je bio direktor neke zadruge vidjao sa ga u emisijama,ako je usao u sistem trebalo bi to iskoristiti da imamo naseg coveka unutra a ne napadati ga bez veze.Siguran sam da ima clanova foruma koji su clanovi partija raznih i nevidim tu nikakav problem
I ja sam predao ,zavrsio za 10min. Bolje sad nego posle da uzimam broj i cekam ceo dan.
Kolko ga spominješ ko da ti k srcu srastao.Nek pita neko pomocnika ministra debelog Radivoja.