Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gleda te u oci i laze ili si promasio slovo???Gleda me savetnik ministra u oči i laže , znači svi koji su registrovali gazdinstva i imaju preko 20 ha , moraju plaćati pio i ući u sistem pdv-a ,ali će zato imati pravo na kupovinu e-dizela uz odbitak akcize i naravno svi ostali dobijaju 4000 din po ha
Mislis moraju uci ako zele dodatne subvencije na e-dizel?
Drugacije ne mere, ne moze tebe niko da natera da udjes u pdv. Postoji zakon za to, a inace ako gazdinstva tako mala od oko 20ha udju u pdv tu ce i puci....
A isto tako po zakonu ako su prijavljeni negde u radni odnos, oni su vec u pio-u, ali po drugom osnovu, i ne mogu po dva osnova biti u pio sistemu.
Moras malo razjasniti ovako cemo samo da lupetamo...
To nema nikakvog smisla da to vako rade,npr. ja dao moju zemlju komšiji da registruje i prijateljuma i svima nekima,ok,i to se lako rešava izvod iz katastra i kaže lepo ili sve vrati u svoje gazdinstvo ili sankcije,kakav pio,kakav pdv,jedu govna lepo piše rabadžija,a taj veliki je svakako već u pdv,a to razvodi pa svako dete ima zemlju i gazdinstvo,i žena i baba i dedai tastv i sviredom,to nije problem oko subvencija nego je problem da svako nešto konkuriše za svog gazdu e tu lepo ono njihovo udruživanje pa svi imaju 1 traktor od 200-300 ks,1 zajednički,ili šta će ti traktor od toliko konja a imaš 20 ha i + čist ratar od stoke ništa.Ako im je namera da smanje broj dupliranih gazdinstava onda pozdravljam takvu nameru,to je prva pametna stvar koju žele da urade.Ostaje da vidimo da li će se tako nešto i u praksi desiti.
Biće drugo ograničenje za ulazak u pdv, ko pređe 2.000.000,00.Gleda me savetnik ministra u oči i laže , znači svi koji su registrovali gazdinstva i imaju preko 20 ha , moraju plaćati pio i ući u sistem pdv-a ,ali će zato imati pravo na kupovinu e-dizela uz odbitak akcize i naravno svi ostali dobijaju 4000 din po ha
malo mi se datum neuklapa u ovu 2018