Subvencije u poljoprivredi za 2018 godinu

Nisam od Radivoja očekivao da će pasti pod uticaj nekolicine za telehendere i navigacije dok većina za naftu nema i vec danas stoji u redu za 2000din/ha.

Telehenderi i navigacije su nam baš preko potrebni jer nam je sve sređeno i u najboljem redu pa da zaokružimo proces.

Pa upravo me to čudi da je tako.Drugu priču je pričao iz zadruge pokraj Zabaljske raskrsnice.
Opet kažem ako je sve to istina.

Da to je bas glupost subvencionisati kome to treba netrebaju mu subvencije ako je to njegova ideja onda ga ja nepoznajem kako sam mislio

Čovek koji promeni nekoliko stranaka samo da bi imao posao ili bio u vlasti gubi moj značaj , a tako bi trebalo svi da razmišljamo , no ljudi smo !?

Obnove gazdinstva nema , nema nove setvene strukture. Na tebi je da li ces da prepises staro stanje ili novo zbirno za kulture koje sejes (sto kaze bradonja ,jedino ako osiguravas ,pa da bude stvarno stanje).

Da ne gledam ko je pisao ranije ali sad cujem od nekih da je osim ovih 4000 u planu jos 4000 za naftu pocetkom maja.

Nisam od Radivoja očekivao da će pasti pod uticaj nekolicine za telehendere i navigacije dok većina za naftu nema i vec danas stoji u redu za 2000din/ha.

Svi su oni isti kad se sedne u fotelju,zvali se Radivoj,Mika,Žika ili Đoka :ppozdrav:
To sam i onomad napisao,i naljutio se,i napustio forum,....pa eto ispade da nije imao razloga za to,jer sam bio u pravu! Konce povlače malo veći igrači,a Radivoj ima da igra kako oni konce povlače :ppozdrav:

Radivoja znam uzivo, a sad ste na forumu zestoko zamenili teze, u najbolju ruku ste naivni koji mislite da Radivoje pise uredbe, radi se o tome da su telehendleri vec bili u konkursu, a Radivoj se izborio da udju u uredbu i "ruke" za dzambo vrece za "sirotinju".

Ne znam sta da kazem za one koji misle da sam Rade moze da promeni nesto oko subvencija, regresiranog goriva...najlakse ga napasti i osoliti posebno oni koji ga ni videli uzivo nisu.

Kad neko pokusa da pozove Radeta i zakaze sastanak, posalje meil ili nesto slicno pa ako Rade usvoji i odbije onda cu razumeti, ali ovako na slepo pljuvati coveka puno vise govori o ovima koji ga prozivaju.

Nazad
Vrh