mindjušar
Član
Jedim se za Radeta isto koliko i on za nas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ako ne moze nista da promeni zasto onda sedi u tom ministarstvu i samim tim daje legimitet tom istom ministarstvu?? Da nije mozda iz licnog interesa ili do interesa njegove zadruge?? Da li se taj vas Rade oglasio ovih dana posto se saznalo koliko je preposteni Marjan Risticevic dobio bespovratnih sredstava po raznim konkursima??Raci cete sta on tu moze?? Pa neka se ogradi od bagre.Radivoja znam uzivo, a sad ste na forumu zestoko zamenili teze, u najbolju ruku ste naivni koji mislite da Radivoje pise uredbe, radi se o tome da su telehendleri vec bili u konkursu, a Radivoj se izborio da udju u uredbu i "ruke" za dzambo vrece za "sirotinju".
Ne znam sta da kazem za one koji misle da sam Rade moze da promeni nesto oko subvencija, regresiranog goriva...najlakse ga napasti i osoliti posebno oni koji ga ni videli uzivo nisu.
Subvencije služe za eliminaciju i smanjivanje polj. gazdinstava i razvijaju samo mali procenat do 5% a ostale teraju u propast , tako je kod nas i okolini a tako je bilo i u zapadnim zemljama kada su uvedene, to je perfidan način sa eliminaciju