Subvencije u poljoprivredi za 2018 godinu

Sad je izišlo na sajtu,pravilnik je nepromenjen,a došao je sa picoustim,navedene godine

Kako sad izaslo???Dugo stoji taj pravilnik na sajtu.
Sad sam iz trezora resavao nesto pa ujedno i pitao sta ima novo u vezi subvencija.Rekli mi da se pravilnik ocekuje i da ne znaju nista jos.Trebalo bi da izadje novi 1.Marta...tako mi preneli

U Novom Sadu ministar rekao da ce vec u martu biti isplaceno svih 4000 po ha do 20ha i da nece trebati racuni za vestak da se prikazuju.

I meni isto rekli trebalo bi da krene sutra ali nista od toga zasad jer nemaju uputstva

Послато са LG-K350 уз помоћ Тапатока

Da li su mladji od 40 godina prošle godine imali veći povraćaj za priključne mašine od ostalih?

Znači isto kao i prošle godine, 2000 za biljnu proizvodnju, pa posle još 2000 sa računima za đubrivo ?

Znači isto kao i prošle godine, 2000 za biljnu proizvodnju, pa posle još 2000 sa računima za đubrivo ?

Sad sam i ja predao i danas ne znaju nista.Pitao sam za djubrivo tu kazu da je ministar rekao da ce ici odmah 4000 bez racuna sa ovim sto je sad predato ali nemaju dopis i dalje

Ako je gazdinstvo revistrovano u oktobru prosle godine,ima pravo na 4000 po ha i ostale konkurse za povracaje??

Послато са Coolpad R108 уз помоћ Тапатока

Uz put svratio do trezora i predao zahtev, nisu ni oni znali do juče u pola tri da će se od danas primati... A za koliko se podnosi, i da li će biti za đubrivo, neznaju ništa...

Nazad
Vrh