Subvencije u poljoprivredi za 2018 godinu

I ja sam predao ,zavrsio za 10min. Bolje sad nego posle da uzimam broj i cekam ceo dan.

I ja sam danas sasvim slučajno svratio do trezora kao i svi drugi :haha: i predao zahtev, zaposleni kažu da je ministar navodno obećao 4000 din od jednom,nema više predavanja za đubrivo,mada im niko ništa konkretno nije javio i oni i dalje po starom,prave prijave za 2000 din.

Svemogući jutros na TV happy ,kaže industrija i poljoprivreda su nam dve najbitnije grane,prema tome sve strane firme koje dolaze u Srbiju moramo i dalje da nastavimo da subvencionišemo, a poljoprivredu da modernizujemo.Tako da imamo čemu da se nadamo :haha:

Ja poznajem Radivoja iz vremana studija ,to je bio jedan od najboljih studenata u generaciji vredan i pametan ,nisam najbolje ispratio sta se snjim i forumom desilo ali koliko shvatam on se politicki angazovo jel tako sad je nesto u ministarstvu? Pitam ozbiljno jel mu to zamerate

Pa bio je u više ekipa i navrata na nekim položajima.Ni ja ne znam ceo tok njegove karijere.

Znam i da je bio direktor neke zadruge vidjao sa ga u emisijama,ako je usao u sistem trebalo bi to iskoristiti da imamo naseg coveka unutra a ne napadati ga bez veze.Siguran sam da ima clanova foruma koji su clanovi partija raznih i nevidim tu nikakav problem

Ja poznajem Radivoja iz vremana studija ,to je bio jedan od najboljih studenata u generaciji vredan i pametan ,nisam najbolje ispratio sta se snjim i forumom desilo ali koliko shvatam on se politicki angazovo jel tako sad je nesto u ministarstvu? Pitam ozbiljno jel mu to zamerate
Trenutno je savetnik ministra poljoprivrede. Bio je clan ovog naseg foruma, ali se naburio koliko se secam posle jedne ostrije kritike pojedinih clanova foruma oko rada ministarstva, subvencija i subvencionisanja koje kakvih luksuza poput navigacija za traktore i telehendera. Od tada ga nema na forumu, ali pored ministra se cesto moze videti.

- - - - - - - - - -

Znam i da je bio direktor neke zadruge vidjao sa ga u emisijama,ako je usao u sistem trebalo bi to iskoristiti da imamo naseg coveka unutra a ne napadati ga bez veze.Siguran sam da ima clanova foruma koji su clanovi partija raznih i nevidim tu nikakav problem
Ne moze on istovremeno da bude i nas i njihov covek. ONI to ne trpe.

Bogati Bojane Sudarski to su ti ovdašnja, forumska, "seljačka posla". Čim neko napiše nešto što se određenoj grupi ne sviđa odmah je bot ili prodana duša.

Tako su i veselog Radivoja napljuvali za sve pare.

Teško je ovde pisati istinu. Pogledaj samo naslov teme cene kukuruza, da li verujete da će cena dostići 200 evra po toni. Šio mi ga Đura.

Oni su zacrtali da sa tog hektra kukuruza mora da se pazari 2-3 hiljade evra i tačka. Ako je rodilo 5 tona/ha onda cena mora biti 400 evra !

Stisni petlju pa napiši da se proizvodna cena juneta ili svinje ne može računati tako što ćeš u toku jednog dana dnevnicu, sebi, od 20 evra zaračunati prvo dok proizvodiš kukuruz, pa onda dok proizvodiš soju, pa onda dok hraniš to june ili svinjče, što će u konačnom zbiru dati 4-5-6 zaračunatih dnevnica, a samo jedno radno vreme.

Sad je Radivoje kriv zbog subvencionisanja telehendera ili šta ti ja znam čega...

Subvencije po hektaru nikada nisu smele biti ni uvedene. To je jeres reći, to sebi smem dozvoliti samo ja. Odma skoče za oči, kako u Evropi, kako ovo kako ono.

O prinosima se ne sme pisati, saznaće otkupljivači, oboriće cene otkupa.

I tako dalje i tako dalje...

Ima ovde gomila ljudi koji pisu istinu ,misljenja nam se razlikuju a tako i treba tako se izdvoje najsjajnije i najkreativnije ideje.Koliko vidim svi bi da se nesto menja ali niko ne bi prvi

Cudan si covek bradonja. Ne znam dal iz tebe izlazi zavist, bezobrazluk,il nesto trece. Naivan nisi to je sigurno. Vecini bi odgovarala cena kukuruza od 20E, ali tebi ne zato sto ga nemas za prodaju. Izmislio si to za dnevnice, a ovde bi svi bili zadovoljni kada bi nam priznali samo jednu po 20E. Sto se tice Radivoja ti i ne znas da je bas on predlozio u ministarstvu da se subvencionisu telehenderi i navigacije i to bas na predlog nekih clanova ovog foruma koji su sa njim bili u komunikaciji. Taj doticni je vise puta podrzavao novi zakon o zemljistu i davanje zemlje strancima na 30 godina, ali tebe to ne dotice jer se ne odnosi na tvoj atar i tvoje pasnjake i livade. Ti si protiv subvencija po ha jer verovatno ih imas malo pa ti nisu interesantne. Iako nemam krave ne pada mi na pamet da budem nefer pa da kazem treba ukinuti subvencije po kravi ili treba ukinuti premije za mleko. Bavim se ratarstvom tovim svinje i junad sve to po malo i delim dobro i zlo sa vecinom ovde na forumu, ali ne pripadam ni jednoj grupi ni ovde na forumu niti u politickom smislu.

Nazad
Vrh