Danas ionako nema posla na njivi, pa da se i to obavi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne jer primaju samo fiskalni racun.Otpremnicu , predracun ce da primaju posle 20 kad izade uredba tako su mi rekli.Sandor, da li si predao i za gorivo i djubrivo ?
jos ce neko stradati ispred nekog trezora kao u Ukrajini
jebote sta nam rade kao ovce na klanje idemo(malo sale)Ipak zavise ljudi od tih subvencije ma kolke bile i 2 000din po ha samo da se uzme koja crkavica ja cu otici malo kasnije tamo polovinom meseca kad se razidje guzva.Ipak su subvencije socijala od koje mnogi zavise to je naša realnost i ne treba ljude koi stoje u redovima omalovažavati jer da svako od njih ima 10000e u đepu sigurno ne bih još od sinoć čekali ispred trezora teško nama pored ovakve države

Ja od kuće krenuo u 12:15.U trezor stigao u 12:30.U 13:05 predao za naftu i onaj zahtev za 6000rsd.Poslednji predao za današnji dan i 94 sam na spisku.To iskustvo da krenem pred sam kraj radnog vremena imam iz čekanja po MUP-u.

Ne konzumiram alkohol.Jesi posle isao na pivo?![]()