braco danasnji dan sam upisao u crkveni kalendar da mi je drzava vratila dug predao 09.05. i za krave guzare.
Hoces da kazes da su ti isplatili subvencije za krave muzare. Kada?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
braco danasnji dan sam upisao u crkveni kalendar da mi je drzava vratila dug predao 09.05. i za krave guzare.
daca85, koliko ti je sledovalo nafte?
- - - - - - - - - -
uplaceno! 9.05
A ko je to od ovih aktuelnih igraca na politickoj sceni zasluzio?Dragi kolega jako lose razmisljas. Izadji na izbore i KAZNI one koji po tvom skromnom misljenju nisu vise zasluzili da budu u parlamentu. Nemoj ih nagradjivati svojim neizlaskom na moguce izbore..
Da legle su pare od 07.05 u sredu.Jel su legle nekom pare od nafte?
pa danas baca dobio sam resenje i posle 3 dana uplataHoces da kazes da su ti isplatili subvencije za krave muzare. Kada?
Danas se sistem pregrejao...![]()
Nemamo mi vise samopostovanja ni licnog dostojanstva,cekamo kad ce nesto da nam udele,i kada se to desi,presrecni smo.Za to vreme skidaju nam cene na svakoj nasoj robi,uvoze ko zna sta i obaraju cene.Vlada i ministarstvo radi za potrebe tajkuna i velikih zemloposednika,otkupljivaca i preradjivaca,a mi mirno sedimo i gledamo,kao da se ne radi o nasoj kozi.valjda ce biti ove nedelje![]()