braco danasnji dan sam upisao u crkveni kalendar da mi je drzava vratila dug predao 09.05. i za krave guzare.
Hoces da kazes da su ti isplatili subvencije za krave muzare. Kada?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
braco danasnji dan sam upisao u crkveni kalendar da mi je drzava vratila dug predao 09.05. i za krave guzare.
daca85, koliko ti je sledovalo nafte?
- - - - - - - - - -
uplaceno! 9.05
A ko je to od ovih aktuelnih igraca na politickoj sceni zasluzio?Dragi kolega jako lose razmisljas. Izadji na izbore i KAZNI one koji po tvom skromnom misljenju nisu vise zasluzili da budu u parlamentu. Nemoj ih nagradjivati svojim neizlaskom na moguce izbore..
Da legle su pare od 07.05 u sredu.Jel su legle nekom pare od nafte?
pa danas baca dobio sam resenje i posle 3 dana uplataHoces da kazes da su ti isplatili subvencije za krave muzare. Kada?
Danas se sistem pregrejao...
Nemamo mi vise samopostovanja ni licnog dostojanstva,cekamo kad ce nesto da nam udele,i kada se to desi,presrecni smo.Za to vreme skidaju nam cene na svakoj nasoj robi,uvoze ko zna sta i obaraju cene.Vlada i ministarstvo radi za potrebe tajkuna i velikih zemloposednika,otkupljivaca i preradjivaca,a mi mirno sedimo i gledamo,kao da se ne radi o nasoj kozi.valjda ce biti ove nedelje