Само да их Максимилијан не укључи http://www.youtube.com/watch?v=4o55LyUkqM4Poiskakali im osigurači
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Само да их Максимилијан не укључи http://www.youtube.com/watch?v=4o55LyUkqM4Poiskakali im osigurači
Jedino nas proizvod mi predajemo bez cene a ONI ( kupci ) koliko plate i kada plate. Danas predao Jecam nema cene ... /smesno kao kada bi mi otisli u prodavnicu kupili nesto i izasli napolje i kazemo platicemo za mesec dana oniliko koliko nam se cefne. Da nije zalosno bilo bi smesno ovo je samo u zemli JAJARA.... NA BRDOVITOM BALKANUNemamo mi vise samopostovanja ni licnog dostojanstva,cekamo kad ce nesto da nam udele,i kada se to desi,presrecni smo.Za to vreme skidaju nam cene na svakoj nasoj robi,uvoze ko zna sta i obaraju cene.Vlada i ministarstvo radi za potrebe tajkuna i velikih zemloposednika,otkupljivaca i preradjivaca,a mi mirno sedimo i gledamo,kao da se ne radi o nasoj kozi.
Tacno, mi ne PRODAJEMO nas proizvod,nego PREDAJEMO.Mi ne ucestvujemo u FORMIRANJU cene naseg proizvoda, a jos manje se pitamo za cenu repromaterijala, sve to neko drugi uradi za nas, i sasvim je normalno da ti koji odlucuju u nase ime nece raditi nama u korist nego sebi, a vec sam pisao da vlada i ministarstvo rade za njih.Ove godine nece biti protesta niti blokada,da se razumemo ne treba ni da bude, jer su oni veliki namireni, svoje ciljeve su ispunili 2011god, i dalje ih ne interesuje.Samo cekam kada ce ljude sa manjim posedom proglasiti,zakonski,naravno,nesvesne svojih postupaka,odrediti stepen neuracunljivosti i odrediti nam staratelje,.Jedino nas proizvod mi predajemo bez cene a ONI ( kupci ) koliko plate i kada plate. Danas predao Jecam nema cene ... /smesno kao kada bi mi otisli u prodavnicu kupili nesto i izasli napolje i kazemo platicemo za mesec dana oniliko koliko nam se cefne. Da nije zalosno bilo bi smesno ovo je samo u zemli JAJARA.... NA BRDOVITOM BALKANU
ko ti rekao ministar knezevicspavam:{{cena zita nece biti veca od 18din
pa danas baca dobio sam resenje i posle 3 dana uplata
Za 2012 godinu su krive demokrate a sada su na vlasti naprednjaci tako da 2012-tu netreba više računati.Za koju godinu? Nama jos nije isplacena 2012