Da,svi koji hoce da dobiju subvencije po ha,moraju predati zahtev za subvencije.Danas me pitap jedan stariji komsija da li su svi morali predati zahteve za subvencije i nisam znao da mu kazem pa pitam vas ako neko zna da mi kaze?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da,svi koji hoce da dobiju subvencije po ha,moraju predati zahtev za subvencije.Danas me pitap jedan stariji komsija da li su svi morali predati zahteve za subvencije i nisam znao da mu kazem pa pitam vas ako neko zna da mi kaze?
prijatelju ti ocigledno ne radis zemlju
Ja cu samo kratko...onako s nogu...
Da li ste vi svesni kako su te pare ( subvencije ) smesno i bezobrazno male ?
Da li ste svesni koliko nam je svima stalo do gore pomenute bede?
Dakle - odavno smo propali...samo nam to jos nisu javili...
Cekamo 6000 din /Ha ko ozebo sunce a svi smo u hektar ulozili bar tri puta vise...ne racunajuci rad.
Izem ti subvenciju...onaj bivsi predsednik ( Zivkovic ) napravi zakon o vinarstvu i dodeli sebi subvencije i kupi zemlju i svasta nesto...
A mi ne mozemo da se slozimo oko stranke seljaka - E PA MORACEMO !
Zemljace 15tiDokle je rok za kupovinu nafte? Do 14. u ponoc, ili do 15. u ponoc??
a jel moze jos da se podnese zahtev?Da,svi koji hoce da dobiju subvencije po ha,moraju predati zahtev za subvencije.
diklofen je dobio, mislim juče.Da li je neko dobio povracaj za d2
Hvala za info, provericu i ja danas u banci pa javljam , posto sam predao prvog dana.diklofen je dobio, mislim juče.
Hvala za info, provericu i ja danas u banci pa javljam , posto sam predao prvog dana.
Ne znam koliko je star komsija ali penzioneri na zalost nemaju prava na subvencije!Danas me pitap jedan stariji komsija da li su svi morali predati zahteve za subvencije i nisam znao da mu kazem pa pitam vas ako neko zna da mi kaze?
Da,mislim da moze jos uvek da podnese zahtev.a jel moze jos da se podnese zahtev?
Imaju pravo i penzioneri,je l PIO nije vise uslov za ostvarivanje subvencija.Ne znam koliko je star komsija ali penzioneri na zalost nemaju prava na subvencije!
kod mene ima par penzionera koji su u trezoru dobili odgovor da nemaju pravo na subvencije !Da,mislim da moze jos uvek da podnese zahtev.
- - - - - - - - - -
Imaju pravo i penzioneri,je l PIO nije vise uslov za ostvarivanje subvencija.
svi su poljoprivredni penzioneri!kod mene ima par penzionera koji su u trezoru dobili odgovor da nemaju pravo na subvencije !
Koliko znam i penzioneri imaju pravo na subvencije,pogotovo poljoprivredni.Neka ti ljudi,koji su odbijeni a poljoprivredni su penzioneri odu u trezor ponovo i potraze nacelnika i traze od njega odgovor.kod mene ima par penzionera koji su u trezoru dobili odgovor da nemaju pravo na subvencije !
- - - - - - - - - -
svi su poljoprivredni penzioneri!
Samo,da se nisu izjasnili kao nekomercionalno gazdinstvo.kod mene ima par penzionera koji su u trezoru dobili odgovor da nemaju pravo na subvencije !
- - - - - - - - - -
svi su poljoprivredni penzioneri!