Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Auuuu Misic,pa kako ces sada leksikona natankovati?kuku, kako za gorivo legle? Ja predao prvi dan za gorivo i nista!
Tako je receno i mojim komsijama ali za status nisam siguran ,sve jedno izgleda da nesto nestima u nasem trezoru kad i sam kazes da ta zena ima aktivan status a nema prava na subvencije !Polj.penzioneri nemaju pravo na subvenciju.Par stranica unazad sam postavio ovo pitanje(slucaj mog kolege)on je bio u trezoru i licno pitao,pa su mu rekli da nema pravo,jedino ako bude onih 40.000 din.jednokratna pomoc.Dusan A,ovaj moj kolega to jest njegova majka ima aktivan status.
Tako je receno i mojim komsijama ali za status nisam siguran ,sve jedno izgleda da nesto nestima u nasem trezoru kad i sam kazes da ta zena ima aktivan status a nema prava na subvencije !
pa kazem ti nesto mute u ZR trezoru i kao sto covek iz macve kaze treba da razgovaraju sa nacelnikom tj. u nasem slucaju nacelnicom trezora posto koliko vidim penzioneri sa aktivnim statusom po drugim opstinama imaju pravo samo u ZR. nemaju!Ima aktivan status 100%,izvadio vec potrvdu,(prodao kukuruz pa su mu trazili).Bio jutros u centar i tamo pricam opet sa jednim covekom(isto gazdinstvo na majcino ime)dobio pre par dana resenje o odbijanju zahteva za subvencije ,a covek kupio svu naftu a nema prava ni za povracaj od nafte.
Sada provereno,poljoprivredni penzioneri imaju pravo na subvencije ako su se prilikom registracije izjasnili da hoce da im gazdinstvo bude komercijano.U Sapcu su vec naplatili neki penzioneri,kako je koji predao.Danas i meni legle subvencije,predato 9.05.To sto se desava u Zrenjaninu,neko muti ili se ljudi nisu izjasnili kao komercijalni prilikom registracije,ali cudi me da ih nisu naknadno zvali da se izjasne.pa kazem ti nesto mute u ZR trezoru i kao sto covek iz macve kaze treba da razgovaraju sa nacelnikom tj. u nasem slucaju nacelnicom trezora posto koliko vidim penzioneri sa aktivnim statusom po drugim opstinama imaju pravo samo u ZR. nemaju!
postovani gospodine Branko gore spomenuti gospodin savetnik NE radi ono ko grlica VEC PRICA istinuTo onaj Golubović... Poklopilo mu se prezime sa onim: "S... kao golub (grlica)".
Dali si ti, zbog svojih tehničkih problema nekada sejao tek u junu, julu mesecu?postovani gospodine Branko gore spomenuti gospodin savetnik NE radi ono ko grlica VEC PRICA istinu
odklonjeni su tehnicki problemi i pocelo placanje
predao 13.05.2013 a danas
P.S. nisam rodjak politicara i nemam nikog iz partijskog MILJEA
http://www.youtube.com/watch?v=uuBXOPAS9n8Znati li vi kolega, koliko dugo otklanjaju te "tehničke probleme" u isplati premija za tovnu junad?
Još od prošle godine.
I kad bi mi duplo dali subvencije opet ne bih izasao na izbore...