Subvencija za mehanizaciju

E sad jel gledaju dali postoji dug ili dali je placeno sve zadnjih lupam 2-3 god...
Gleda se od tog dana kada imaš zemlju na sebi. E sad država je podigla rok da dug prema državi zastareva tek posle 10godina. A pre je bilo da zastareva posle 3 godine.... Kako oni to krste u poreskoj, moraš njih pitati.

2017-te uzemo potvrdu iz poreske da je sve izmireno. 2019-te takođe potvrda.

Sada otišli po potvrdu. Kaže nije čisto.... imate dug + kamatu iz 2017-te 9,35 dinara na zdravstvo (odmah to uplatio provizija 90din u banci pored). Ja kopije te dve potvrde pred nju. Pitam kako je to moguće, kada ste Vi potpisali ove dve potvrde? Pogleda ona potvrde i Kaže u tim trenucima kada su izdavanje te potvrde nije bilo duga. I kaže mi u 2018 i 2019 ima pretplate preko 6000din.... Mora da se podnese zahtev posle nove godine da se to prebaci na 2022 godinu ili će to tako i dalje stojati bezveze....

Potvrde o pereskim zaduzenjima lokalna i republicka mogu i sad da se vade,nema veze sto je konkurs za 2022 i pocinje 1 januara.jel tako.bitno da nisu starije od mesec dana

Privatna praksa nije primala sa simptomima korone i povisenom temperaturom. Bar je tako bilo novembra 2020 ka da sam ja zakacio.

Lepa vest. Upravo stiglo obavestenje iz banke da je legla uplata od strane uprave za agr. placanja po konkursu 50% od juna 2020. Predao zadnji dan, a jos pre desetak dana trazili dopunu u vidu potvrde da su izmirena sva potrazivanja po osnovu javnih prihoda tj. penziono i zdravstveno.

Pitam za druga :osmeh:
Nisam pratio ovu temu jer nisam ništa kupovao novo i nisam u toku kako sve to ide.
Rodjak je kupio nov Mtz 1221.3, platio ga gotovinom. Da li on može negde da konkuriše za neki povraćaj, subvenciju...? Bavi se ratarstvom,stočarstvom i povrtarstvom.

Nazad
Vrh