milovan vrsac
Član
Ne pise,ali treba i jedno i drugo uverenje o placenim porezimagde pise poreska uprava,pise pod 6 samo opstina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne pise,ali treba i jedno i drugo uverenje o placenim porezimagde pise poreska uprava,pise pod 6 samo opstina
Gde to ima u drzavi da se izvadi nesto za 1 danNeznam sta filozofirate sve 3 potvrde iz trezora za pg.
Izvod gazdinstva
Struktura
Aktivni status
Potvrda iz lokalne samouprave
Potvrda iz poreske uprave
Potvrda iz opstine da nisi koristi za istu masunu na lokalu.
Neznam sta nije jasno izvadis sve potvrdre za dan pa neka gledaju sta hoce.
Racun fiskalni ili izvod iz banke overen za prenos srrdstva
Faktura, otpremnica i garancija to vam sve daje firma gde ste kupili masunu.
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Sta te muci prijateljuGde se preuzima zahtev on je pod rednim brojem 1 u spisku dokumentacije, u trezoru to nemaju.
Kod nas se poresko uverenje čeka 7 dana...Ja sam izvadio za 1 dan. Neznam sta nije jasno
Pa kod nas naprimer desava se da im nestane ketridz pa ne mogu da ti daju uverenje da nisi koristio subvencije, pa sad aktivni status se ceka 3 dana i setvena struktura ...Ja sam izvadio za 1 dan. Neznam sta nije jasno
Šta mi ima da rešavamo, mi smo svima ideal. Ljudi iz inostranstva kad dođu maštaju da žive u Inđiji...Doduše tu reklamu je još krenuo Ješić, ovi papani samo nastavili. Da mi stranci ne pričaju te bajke o Inđiji, ne bih ni znao u kakvom raju živim...Treba da resavate probleme u vasoj opstini.