Subvencija za mehanizaciju

Ne sme da bude starije od 30 dana, salji. Za gazdinstvo ne treba nista ne znam sta ce vam to, potvrda, struktura bilja...

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока

Neznam sta filozofirate sve 3 potvrde iz trezora za pg.
Izvod gazdinstva
Struktura
Aktivni status
Potvrda iz lokalne samouprave
Potvrda iz poreske uprave
Potvrda iz opstine da nisi koristi za istu masunu na lokalu.

Neznam sta nije jasno izvadis sve potvrdre za dan pa neka gledaju sta hoce.

Racun fiskalni ili izvod iz banke overen za prenos srrdstva
Faktura, otpremnica i garancija to vam sve daje firma gde ste kupili masunu.

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Gde to ima u drzavi da se izvadi nesto za 1 dan :ROFLMAO:

Ja sam izvadio za 1 dan. Neznam sta nije jasno

Poresko od lokalne samouprave, naravno da se ovo dobije odmah. Uverenje da je plaćen porez na budale, kako ga kod nas zovu: Porez za korisnike koji ne vode poslovne knjige.

JaoooJ kako su svi poleteli ko za sargarepom na stapu.. umesto toga trebali bi glasno da im damo do znanja da nam je dosta da nas izigravaju… ili mozda jos ne…

Treba da resavate probleme u vasoj opstini.

Treba da resavate probleme u vasoj opstini.

Šta mi ima da rešavamo, mi smo svima ideal. Ljudi iz inostranstva kad dođu maštaju da žive u Inđiji...Doduše tu reklamu je još krenuo Ješić, ovi papani samo nastavili. Da mi stranci ne pričaju te bajke o Inđiji, ne bih ni znao u kakvom raju živim...

Ja sam početkom oktobra tražio uverenje o izmirenom zdravstvenom i penzionom osiguranju za neki kredit. Kod nas u selu je bilo odeljenje republičke poreske uprave, ali je rasformirano i deo ljudi je premešten u Vrbas, a deo u Novi Sad, za sad je kod nas ostala samo pisarnica a i to će ubrzo zatvoriti. Elem, odem ja u pisarnicu i kažem šta mi treba, dobijem formular da ispunim i ček da uplatim taksu. I kaže mi žena koja tamo radi, sad moj zahtev šalje u Vrbas, oni ga tamo obrade i šalju u Novi Sad na potpis. Kad se uverenje potpiše u Novom Sadu onda se šalje nazad u Vrbas, a iz Vrbasa se šalje nazad u Srbobran. Naravno, to slanje ne ide baš svaki dan, npr. kurir nosi poštu između Srbobrana i Vrbasa samo valda jednom (aj' nek bude i dva puta) nedeljno, i ja sam to uverenje dobio tek nakon 10-12 dana. A ovamo digitalizacija, med i mleko...

Nazad
Vrh