Subvencija za mehanizaciju

Jel ok ako izvadim uverenje da nemam dugovanja u poreskoj i lokalnoj pre nove godine? Posto mi u lokalnoj rekose da cu od prvog imati zaduzenje po poljoprivrednom osnovu, sada nema nista.

Ako se predaje zahtev licno, na koju adresu se nosi? Bulevar kralja Aleksandra, ili Nemanjina 22-26? U bulevaru je uprava za agrarna placanja, a ovamo je pisarnica, pa mi sad nije jasno.

Samo sto ga postom saljes na adresu ministarstva pa oni posle prebace u upravu za agrarna placanja. Ovako kad dostavis licno brze ide

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока

I antivakseri sto se vakcinisali medju prvima posle seru kako ne valja..sve to bre bagra

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Bogami nije tako, ja sam za junski konkurs 2020bio medju prvih 5 u redu, tada nije bilo vise od 30 ljudi do 7.30 kada je pocela da radi pisarnica. I tada sam predao za mene i druga. Drug dobio pare za dva meseca za drljacu, ja tek oko nove godine, za sistem za navodnjavanje, a kolega koji je isto tog dana predao za navodnjavanje eobio pare sada u novembru. Tako da pravila nema.

Sent from my S60 using Tapatalk

Ma otkud Gorane pa ovde prisutni bar 75 % su rekli da ne slusaju lazi ministra kad ono svi ko zapete puske, bice ko u sava centru
Treba uzeti od države sve što možeš, jer i oni nama deru kožu sa ledja... A o dotičnim glavonjama ću iskazati mišljenje na izborima...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Bogami nije tako, ja sam za junski konkurs 2020bio medju prvih 5 u redu, tada nije bilo vise od 30 ljudi do 7.30 kada je pocela da radi pisarnica. I tada sam predao za mene i druga. Drug dobio pare za dva meseca za drljacu, ja tek oko nove godine, za sistem za navodnjavanje, a kolega koji je isto tog dana predao za navodnjavanje eobio pare sada u novembru. Tako da pravila nema.

Sent from my S60 using Tapatalk
Na kojoj ste adresu predali u nemanjinoj.

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока

Kada su mi sredinom decembra iz uprave za agrarna placanja trazili dopunu za konkurs 50% iz 2019 dali mi da posaljem na adresu Kralja Aleksandra 84

Kada su mi sredinom decembra iz uprave za agrarna placanja trazili dopunu za konkurs 50% iz 2019 dali mi da posaljem na adresu Kralja Aleksandra 84
Takodje i ja sam imao za kovid pomoc za bikove dopunu i isto u Bulevar Kralja Aleksandra 84 isao i slao ispravku...
Zar se i ovi zahtevi za mehanizaciju ne salju na istu adresu bulevar Kralja Aleksandra?

Nazad
Vrh