Subvencija za mehanizaciju

E sad jel gledaju dali postoji dug ili dali je placeno sve zadnjih lupam 2-3 god...
Gleda se od tog dana kada imaš zemlju na sebi. E sad država je podigla rok da dug prema državi zastareva tek posle 10godina. A pre je bilo da zastareva posle 3 godine.... Kako oni to krste u poreskoj, moraš njih pitati.

2017-te uzemo potvrdu iz poreske da je sve izmireno. 2019-te takođe potvrda.

Sada otišli po potvrdu. Kaže nije čisto.... imate dug + kamatu iz 2017-te 9,35 dinara na zdravstvo (odmah to uplatio provizija 90din u banci pored). Ja kopije te dve potvrde pred nju. Pitam kako je to moguće, kada ste Vi potpisali ove dve potvrde? Pogleda ona potvrde i Kaže u tim trenucima kada su izdavanje te potvrde nije bilo duga. I kaže mi u 2018 i 2019 ima pretplate preko 6000din.... Mora da se podnese zahtev posle nove godine da se to prebaci na 2022 godinu ili će to tako i dalje stojati bezveze....

Potvrde o pereskim zaduzenjima lokalna i republicka mogu i sad da se vade,nema veze sto je konkurs za 2022 i pocinje 1 januara.jel tako.bitno da nisu starije od mesec dana

Lepa vest. Upravo stiglo obavestenje iz banke da je legla uplata od strane uprave za agr. placanja po konkursu 50% od juna 2020. Predao zadnji dan, a jos pre desetak dana trazili dopunu u vidu potvrde da su izmirena sva potrazivanja po osnovu javnih prihoda tj. penziono i zdravstveno.

@coci064 ja sam imao avgusta ove godine i privatno me doktor lecio...nisam bio jedini guzve kod njega u ordinaciji uvek je bilo.. covek ima malu kliniku sve se tu radi kod njega

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Pitam za druga :osmeh:
Nisam pratio ovu temu jer nisam ništa kupovao novo i nisam u toku kako sve to ide.
Rodjak je kupio nov Mtz 1221.3, platio ga gotovinom. Da li on može negde da konkuriše za neki povraćaj, subvenciju...? Bavi se ratarstvom,stočarstvom i povrtarstvom.

Nazad
Vrh