Moraš da budeš čist, saldo nula.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Što pazovčani imaju vojčane a mi inđinčani sasane?Nije van lako ko I nama sa vojcanima.
Gleda se od tog dana kada imaš zemlju na sebi. E sad država je podigla rok da dug prema državi zastareva tek posle 10godina. A pre je bilo da zastareva posle 3 godine.... Kako oni to krste u poreskoj, moraš njih pitati.E sad jel gledaju dali postoji dug ili dali je placeno sve zadnjih lupam 2-3 god...
bio jePa mora. Nikada nije bio konkurs od 50% a da nisu tražili Pio.... Danas bar njih 70 u poreskoj dizalo potvrde od Pio i Zdr za konkurs....
Privatna praksa nije primala sa simptomima korone i povisenom temperaturom. Bar je tako bilo novembra 2020 ka da sam ja zakacio.Ko kaze ja se lecio privatno od korone,jer ovi nemaju pojma daju samo neke vitamine i boze pomozi
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Tacno.Potvrde o pereskim zaduzenjima lokalna i republicka mogu i sad da se vade,nema veze sto je konkurs za 2022 i pocinje 1 januara.jel tako.bitno da nisu starije od mesec dana
Dobio si resenje?Lepa vest. Upravo stiglo obavestenje iz banke da je legla uplata od strane uprave za agr. placanja po konkursu 50% od juna 2020. Predao zadnji dan, a jos pre desetak dana trazili dopunu u vidu potvrde da su izmirena sva potrazivanja po osnovu javnih prihoda tj. penziono i zdravstveno.