talianu
Član
Ja sam predavao za mlade 19- te otišao u UAP u bulevaru pa me poslali u Nemanjinu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakva je to bila kovid pomoc za bikove?Takodje i ja sam imao za kovid pomoc za bikove dopunu i isto u Bulevar Kralja Aleksandra 84 isao i slao ispravku...
Zar se i ovi zahtevi za mehanizaciju ne salju na istu adresu bulevar Kralja Aleksandra?
20.000 dinara po biku bilo je 2020 godine,koju su dobili odredjeni ljudi i poneko ako je slucajno izvucen od obicnih ljudi, ostali niko.Kakva je to bila kovid pomoc za bikove?
Nece se ni to desiti, isplatice nesto ali sve nece imati da isplate i kad bi prodali pola drzaveMaticu nema od tog nista. Sve moguce subvencje ce isplatiti krajem marta i tako napraviti pravi potez.
Nerazumem zasto to rade za 100€. 13500 zahteva mogu da isplate sa 90 miliona..Neka procena je da bi trebalo 90 miliona evra da bi svi dobili. Budžet je 3,5 miliona. Podići će kredit 200 miliona da isplati mladima 130 miliona po 100 e...
Pa idu izbori ...Nerazumem zasto to rade za 100€. 13500 zahteva mogu da isplate sa 90 miliona..
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Salje se original, mozes kopirati pa ostaviti da imas. Ja sam dobio omah duple papire za slanje i za mene, ali imam samo jedan fiskalni koji saljem.Nego, subvencije... Da li garantni list saljete original ili kopiju ? Bila je nedavno neka slika na kojoj je pisalo da ide original ali mi to bas nema smisla sta ce njima original moje garancije na masinu...
Salje se od sutra nikako pre 04.01.2022Ima li ko je vec poslao?