Paracinac88
Član
Kad si to konkurisao druze? Posle koliko odgovaraju dal si dobio ili ne?
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Džaba vreme predajePredao drugi dan konkursa u maju ili kad je vec izasao. Masina kupljena u januaru 2019. Odgovor stigao posle 6 meseci i jace
Koji setvospremač si uzeo?Meni odobrili povrat za sspremac i poslali resenje. Jedino od novaca ni traga ni glasa, danas pokusavao na one info telefone 2 sata i zauzeto non stop.
Samo na mail, ne vredi ih zvati. Bezbroj puta ove god sam pokušao, ne javljaju se. Na mail uredno odgovaraju.Meni odobrili povrat za sspremac i poslali resenje. Jedino od novaca ni traga ni glasa, danas pokusavao na one info telefone 2 sata i zauzeto non stop.
Consum 2.9Koji setvospremač si uzeo?
Sto kad je original 50 dindzi.Ja sam čak overio i fotokopije izvoda iz matične knjige rođenih.
Ja kad sam isao trazio sam da mi lupe pecat na jednoj od fotokopija prijave, i na njemu se lepo video i datum kad je zaprimljeno. Ta verovatno ne zna pa se onda frlja tako..Imaju me evidentiranog na ulazu ko u Pentangon da sam ušao,tri puta me proveravali-
Nisam imao fotokopiju,bilo je kovertirano pre nekog vremena je poslato pošto,uspeo sam da je dobijem i da nosim lično.Ja kad sam isao trazio sam da mi lupe pecat na jednoj od fotokopija prijave, i na njemu se lepo video i datum kad je zaprimljeno. Ta verovatno ne zna pa se onda frlja tako..
Послато са SM-A310F помоћу Тапатока