Kako sam ja skontao od dosadašnjih 2.000 zahteva prolazi jedva 200 a konkurs traje do 31.12 tako da će biti još najmanje 500 zahteva ako ne i više pa je prolaznost ravna nuli/zero.Nisam tte razumeo ajd pojasni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako sam ja skontao od dosadašnjih 2.000 zahteva prolazi jedva 200 a konkurs traje do 31.12 tako da će biti još najmanje 500 zahteva ako ne i više pa je prolaznost ravna nuli/zero.Nisam tte razumeo ajd pojasni.
Da daju i 3 puta po toliko,glas dobiti nece,upropastili su poljoprivredu.Pa ako je predizborna godina uradice rebalas budzeta pa ce dati svima![]()
Da,2.5 miliona evra. To je samo jedna firma,a gde su druge...Milovane izgubio sam se u nulama. Da li si mislio 2.5mil evra?
Klasicno zastrasivanje. Uspece ljudi jer imaju svi isti cilj. Sta imas da izgubis? 30-40k dinara platu? Za te pare ces raditi u bilo kojpj firmi ako te otpuste iz poste.I opet opleti po Vojvodini
![]()
DELU ZAPOSLENIH U POŠTI URUČENE SUSPENZIJE! Kažu da je to samo POČETAK
U saopštenju se navodi se da je jutros zaposleni u Pošti u Kraljevu Marko Božić isekao vene u znak protesta protiv terora koji se sprovodi nad zaposlenima u obustaviwww.espreso.rs
Stizu pare za 15 20 dana max.Meni odobrili povrat za sspremac i poslali resenje. Jedino od novaca ni traga ni glasa, danas pokusavao na one info telefone 2 sata i zauzeto non stop.