KishRobert
Prijatelj Foruma
Zbog sartida i nece biti subvencije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mani se te priče i politike ko će šta vraćati.Nema države na svetu da se ne zadužuje i uzima kredite.Tako su pričali da će kredite za vreme Tita mom ocu vraćati deca(znači ja),a ja ih i ne osetim.Tako sada nama plasiraju priču da će naša deca vraćati Tadićeve kredite.Pa ako će ih vraćati kao ja neka ih i vraćaju.To su sve stari šabloni i izjave.
Tako je,nema tu velike dilemeSamo neko ko nema pojam o životu može da izjavi da ne oseti vraćanje tih kredita za vreme tita,a šta je to što je ovde prosek plate 200 - 300 Evra nego vraćanje kredita ,pa i mi radimo ko švajcarci i danci i nemci i ostali da ih ne nabrajam čak su naši ljudi u inostranstvu najpoštovaniji radnici ,ali tamo su plate višestostruko veće.Baš zbog toga što nisu imali tita i slobu.
Izgleda da ce biti popravni sto se tice blokada,moracemo ponovo izgleda
Tako je al za koliko ce nasa deca raditi da bi vratili ove sada kredite sto ih ovi prave a ?Samo neko ko nema pojam o životu može da izjavi da ne oseti vraćanje tih kredita za vreme tita,a šta je to što je ovde prosek plate 200 - 300 Evra nego vraćanje kredita ,pa i mi radimo ko švajcarci i danci i nemci i ostali da ih ne nabrajam čak su naši ljudi u inostranstvu najpoštovaniji radnici ,ali tamo su plate višestostruko veće.Baš zbog toga što nisu imali tita i slobu.
Pa onda o cemu pricas da nema para?Druže,to je tačno sve što ti kažeš,oni su se za to debelo zadužili pa se frljaju,drmaju im se stolice a o vraćanju će misliti sledeća garnitura