Subvencija poljoprivredi za 2012. godinu

Po hektaru ili kilogramu ?

• Obečanih 14000 din po ha

Glasovi: 185 84,1%
  • Dobijenih : Dizel i avans oko 5000 din

Glasovi: 35 15,9%

• Ukupno glasača
    220
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
dekym;Najveci problem je koliko sam ja shvatio minjusara u ovoj prici ako ti (primer)poklonis taj racun od 50000 nekom ko daje zemlju u zakup a ima registrovano gazd.i podize subvencije a neda onom ko radi.To je problem vecine nas i jako je tesko stati tome na put.Evo bas to je i on napisao dok sam kucao post.

Ma to je svima poznato ... kazem lajati na zvezde ne vredi . Ko sto krivu Drinu niko nije ispravio . Necemo tu pisati nase indivudalne probleme , veruj da nas je puno sa gorim problemima .
Drzimo se teme :ppozdrav:

Dragane . a sta sad tu mozes . Ako bi bio u prilici da uzmem zemlju u arendu veruj da ne bih gledao ( bi li ili ne ubirao subvencije na tu zemlju ) jer zemlje tesko naci u arendu bar ovde kod nas ! Da mogu da biram , sigurno ne bih pristao da je ja radim a zakupodavac da uzima regres .. moze ali naravno nebi dobio u ponudi punu cenu od mene kao zakupca . Sigurno necu protiv sebe raditi ,
A sad kako to spreciti ? DUGAAA PRICA , sto nije ovde tema

Nego vratimo se na temu .
Sta ako uvedu po KG predate robe , kako oni misle da ostvarimo bonus od par dinara na industrijsko bilje ako nam roba na lageru ?

Poslednja izmena:
Za zakup od 50 i 100 eura nebi mu ni trazio ugovor,ja sam placao 200E lanac bez ugovora,jednostavno kaze ako hoces dobro ako neces ima ko hoce.I samo da napomenem da od tog coveka radim 67 lanaca,pa vi sad vidite koliko je to.A verujem da takvih ima jos dosta.

Ma razumem sve to ... ali niko vas ne tera da radite i pravite takav dil ako nemate pravo na regres na tu zemlju .
Ponavljam razni slucajeva ima ... i tu nemoze biti jednostrano da je neko u pravu a neko ne ... Ko moze da radi neka radi tako , ko ne moze neka ne uzima ili neka odkaze , STVAR CISTA !
Okrenimo se temi ... kako ce ovi odgore raspodeliti novac iz budzeta .. 1 din. vama a 2 nama ? :haha:

Na fejsu neko napisao da su subvencije za GSP Beograd vece od poljoprivrednih subvencija?Jel to istina ili onako lupetaju?

dekym;Apsolutno si u pravu da niko ne tera,i bolje je zaraditi nesto nego nista,ali sva rasprava oko takvog modela subvencionisanja je uzaludna dok se njima ne onemoguce takve radnje.I do tad nece biti ocekivanih poboljsanja u vidu podizanja prinosa,jer pare idu na skroz 10-u stranu.

Zakon ponuda potražnja. Ako već neko daje 200 evra za lanac što je valjda 300 po ha bolje da kupuje zemlju nego da je uzima u zakup.

Pa ja rekoh da treba Beogradski pašaluk zapaliti.Čim ustanu smišljaju kako će nekog zavrnuti i osigurati socijalni mir.To što smo mi građani drugog,trećeg,petog reda e to smo za to sami krivi.

Čuvaju socijalni mir jer se u beogradu nalazi skoro pola Srbije a nas koji ih hlebom hranimo ko šiša.Sramota.

Delimično jeste tako,ali prava je istina da Beograđani neplaćaju prevoz,MASOVNO,pa zato mora sa naših leđa da se plati

Nije to neki veliki problem, mogu da ti isplate robu na racun prijatelja ili rodjaka

Jeste rešenje,ali kad im se digne ona stvar,znaju oni bolje koliko se skine čega sa 50ha i pošto se šta proda,a "ispod tepiha" se samo prividno može sakriti,po meni to nije rešenje,ima primera koji su sa tim sistemom ipak naje..li

NA

Sobzirom da je zimsko vreme i mi ništa ne radimo u polju, možda bi oni više voleli da mi dođemo sa lopatama pa da im očistimo stazei ulice. Ipak to je METROPOLA !!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh